ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έχει δρόμο δύσκολο μπροστά του...

Έχει δρόμο δύσκολο μπροστά του...

Γεια σας αλάνια από το Έρμελο... Εδώ όπου έχει εγκατασταθεί ο Ολυμπιακός και ετοιμάζεται για το φιλικό του με την Αϊντχόφεν. Το πιο δύσκολο φιλικό μέχρι στιγμής, ειδικά μετά το 4-0 με την Γκενκ. Δεν σε παίρνει για... άλλη ιστορία, το καταλαβαίνετε όλοι. Και ο αντίπαλος είναι πιο επικίνδυνος, πιο ποιοτικούς παίκτες. Τουλάχιστον δεν είναι τόσο έτοιμος όσο η Γκενκ. Πρωταθλήτρια Ολλανδίας, όμως, πάνω από τον αγαπημένο μας Άγιαξ...

Ο Ολυμπιακός, κακά τα ψέματα, μπροστά του έχει δύσκολο δρόμο. Και αυτό, γιατί ακόμη καλείται να λύνει τις περσινές παθογένειες. Είδε αδιάφορους εδώ ο Μαρτίνς; Ήθελε να τους... τελειώσει και αυτό έκανε η διοίκηση, θέλοντας να επισπεύσει τις διαδικασίες.

Δεδομένα, μεταγραφικά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε η ομάδα. Η αρχική άποψη, ήταν να έχει εδώ και τον άλλον στόπερ, αλλά και τουλάχιστον έναν ακόμη χαφ. Και τώρα που έφυγε ο Ρομαό, θα πάρει και άλλον χαφ.

Έγραψα στο Facebook κάτι για την κλήρωση με την Λουκέρνη. Πως μου στέλνετε πως είδα την κλήρωση... Τι να δω; Αν δεν μπορούμε να περάσουμε την Λουκέρνη, ας καθίσουμε σπίτι μας να κάνουμε... χειμώνα. Το θέμα είναι, να είναι νορμάλ η ομάδα. Εκεί είναι το μεγάλο στοίχημα.

Ακόμη και αν γίνει το λογικό, όμως, εύκολος δεν θα είναι ο δρόμος και στα πλέι οφ. Κι αυτό που καλείται να κάνει πάνω από όλα ο Ολυμπιακός, είναι να νικήσει τον εαυτό του. Τα λάθη του... Δεν είναι για να αποκλείεται από τους ομίλους του Europa League. Με νέο προπονητή τον Μαρτίνς, αρκετούς νέους παίκτες, θα του φέρει μεγάλη γκρίνια για το υπόλοιπο της σεζόν. Ένα υπόλοιπο, που θα καλείται να πάρει ξανά το πρωτάθλημα και να μην χάσει το δεύτερο συνεχόμενο... Μεγάλη υπόθεση και αυτό.

Έχω δει κάποιες προπονήσεις εδώ, όλα τα φιλικά... Συμπέρασμα δεν μπορεί να βγάλει κανείς. Ο προπονητής δουλεύει κάποια πράγματα. Έβλεπες τα προηγούμενα ματς και έλεγες «καλά πάμε». Βλέπεις το 4-0 από το Γκενκ και... μπερδεύεσαι. Γιατί είδες γκολ που είχες δεχθεί πέρσι στο πρωτάθλημα και σου ερχόταν να πετάξεις το... κοντρόλ στην τηλεόραση. Αυτά, πρέπει να τα νικήσει ο Ολυμπιακός, αν θέλει φέτος να είναι όπως πρέπει.

Σημαντικό το φιλικό με την Αϊντχόφεν, σημαντική και η εβδομάδα που έρχεται με τις μεταγραφικές εξελίξεις. Όπως όλα δείχνουν, με την Λεγκανιές τουλάχιστον θα υπάρχουν νέα πρόσωπα. Θα αρκεί ένα φιλικό για να μπουν να παίξουν με την Λουκέρνη; Ο προπονητής θα ξέρει και αυτός αποφασίζει. Οι υπόλοιποι, απλά... παρακολουθούμε.

Δεν θα είμαι ψεύτης. Το 4-0 από την Γκενκ με θορύβησε γι' αυτό που σας ανέφερα. Γιατί είδα τον Σισέ να κάνει ένα τόσο εύκολο πέναλτι. Γιατί είδα ντρίμπλες έξω από την μεγάλη περιοχή. Γιατί είδα παίκτες να κρύβονται από την μπάλα, να μην βγαίνουν μπροστά και να πάρουν ενέργειες. Ο αντίπαλος ναι, ήταν πιο έτοιμος...

Περιμένουμε έτσι τα επόμενα τεστ, για να δούμε αν ήταν μια κακή παρένθεση. Στον οπαδό του Ολυμπιακού άλλωστε, δεν αρέσει να χάνει ούτε στα φιλικά, τρελαίνεται. Πως να το κάνουμε. Τώρα το να τα... ισοπεδώνει όλα στα social media, είναι άλλη μόδα... Γι' αυτήν, όμως, θα επανέλθουμε...

Υ.Γ.: Υγεία να έχουμε και προχωράμε...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ