ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε έστησαν σε μια γωνιά… Ξεφτιλίσατε τα πάντα! «Βράζει» ο κόσμος του Θρύλου «κύριοι»…

Σε έστησαν σε μια γωνιά… Ξεφτιλίσατε τα πάντα! «Βράζει» ο κόσμος του Θρύλου «κύριοι»…
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Θα γράψω κάποια πράγματα, επειδή μίλησα με κόσμο που ήταν στο γήπεδο. Βλέπετε είχαν πάει γνωστοί μου από τον Πύργο. Έκανε το… έγκλημα ο άλλος, παίρνει το παιδί του οχτώ χρονών, να πάει. Ήθελε να δει τον Ολυμπιακό να παίζει λέει ο πιτσιρικάς… Και; Είδε λοιπόν, μια διμοιρία της αστυνομίας να μπαίνει μέσα στην εξέδρα και να ρίχνει δακρυγόνα και ξύλο! Βλέπεις τις φωτογραφίες και είναι μικρά παιδιά που τρέχουν. Κάνει πλάνο η τηλεόραση και σκαρφαλώνει ο πιτσιρικάς μαζί με τον πατέρα το κιγκλίδωμα, για να σωθεί από το μένος των ΜΑΤ!

Μπράβο, τα καταφέρατε. Αν ο στόχος ήταν να βάλετε τον Ολυμπιακό στην διαδικασία να του κάνετε προπαγάνδα για να τον τιμωρήσετε, ναι, τα καταφέρατε! Όπου και να μπει η αστυνομία και να ρίξει δύο, να φάει τρεις, αν θες του τυλίγεις σε μια κόλλα χαρτί και… τέλος.

Βγήκαν τα «παπαγαλάκια» αμέσως να μας γράψουν για αφαίρεση βαθμών. Λες και ξέρουν τι έγινε ακριβώς. Είναι και η… αγκαλίτσα τους που άλλαξε. Έμεινε… ορφανή βλέπετε, «χτύπησαν» και την ΑΕΚ οι ίδιοι και τώρα θα πανηγυρίζουν ως «πράσινοι» και «κίτρινοι» (κάποιοι…) στην… αγκαλιά του επενδυτή από την βόρεια Ελλάδα.

Τι να γράψω; Για τον διαιτητή Παπαδόπουλο από την Μακεδονία που… τυφλώθηκε στις δύο φάσεις πέναλτι; Αυτό είναι το τελευταίο…

Μία κυβέρνηση τα έχει βάλει πλέον όχι μόνο με τον Μαρινάκη, αλλά και με τον Ολυμπιακό. Αυτό αποδείχθηκε σήμερα στην Πάτρα. Η ημέρα, είναι ξεχωριστή. Προσέξτε τι γράφω. Σήμερα, «βράζει» όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού. Είδε το στήσιμο που έφτιαξαν. Πλακώθηκαν λέει δύο οπαδοί στην εξέδρα μέσα και μπήκε η αστυνομία. Την ώρα που δεξιά και αριστερά στην Αθήνα (και όχι μόνο) σφυρίζουν οι… σφαίρες!

Μπήκαν να λύσουν την παρεξήγηση με δακρυγόνα και ξύλο! Στα παιδάκια και στις γυναίκες; Μπράβο, συγχαρητήρια.

Και τι έγινε τώρα; Να πάτε να τιμωρήσετε τον Ολυμπιακό; Να παίξει και κεκλεισμένων; Μήπως δεν το έχετε ξανακάνει; Εξυγίανση θέλατε για να κρίνονται τα πρωταθλήματα στα δικαστήρια, με εκθέσεις που γουστάρατε. Έχει υποκύψει η μισή Ελλάδα στα… γούστα τους. Πρώτη φορά αριστερά και… παραγγελιά στο φουλ.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού «κύριοι» από σήμερα «βράζει» για τα καλά. Αυτό, δεν είναι απειλή, γιατί μπορεί να την εκλάβετε και έτσι. Είναι απλά μια διαπίστωση. Ενός ανθρώπου που έχει εικόνα, που ακούει καθημερινά οπαδούς όλων των ομάδων στο ραδιόφωνο, που έχει την δυνατότητα να εισπράττει πράγματα από την… ατμόσφαιρα. Μεταξύ αυτών και… δακρυγόνα. Τα πήρατε από τους δρόμους, όταν επίσης τα… παραγγέλνατε και τα βάλατε στα γήπεδα! Άντε και εις ανώτερα.

Δεν ξέρω πότε θα αλλάξει αυτή η κατάσταση. Και αν θα αλλάξει… Απλά σήμερα, «καρφωθήκατε» για τα καλά… Και εκτεθήκατε σε όλη την φίλαθλη Ελλάδα, όχι μόνο στον κόσμο του Ολυμπιακού. Εκείνοι που δεν φορούν γυαλιά και δεν παίρνουν μεροκαματάκι, καταλαβαίνουν. Νιώθουν.

Περισσότερα σε επόμενο άρθρο…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ