ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ιστοριούλες με «μωρά» και 694 ματς όλοι μαζί!

Ιστοριούλες με «μωρά» και 694 ματς όλοι μαζί!
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Όποιος νομίζει ότι απόψε στο Καραϊσκάκη θα έρθουν... πιτσιρίκια και ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού, είναι μακριά νυχτωμένος. Πριν λίγες ημέρες, σας είχα αναλύσει με μέσους όρους ηλικίας, την διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Με τον Ολυμπιακό να είναι μεγαλύτερος ένα χρόνο! Για τέτοια… μωρά μιλάμε δηλαδή! Σαν καμπάνια για τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, λειτούργησε μια χαρά. Κατέβηκε ο πήχης, μαζί και οι απαιτήσεις. Ο κόσμος το είδε μια χαρά, πήγε ξανά δίπλα στην ομάδα, δικαιώθηκε και η… καραμπόλα με τον ερασιτέχνη και τον μονόδρομο να πάει στο ΟΑΚΑ. Προσέξτε, όμως, για να ξέρετε τι θα έχει απέναντί του το βράδυ ο Ολυμπιακός. Δεν θα σταθώ στις ηλικίες ξεχωριστά. Γιατί μικρούς, έχει και ο Ολυμπιακός. Και κάποιοι από αυτούς, το βράδυ μάλιστα θα είναι και βασικοί. Θα είναι αυτοί που θα κληθούν να κάνουν την διαφορά και να φέρουν την νίκη για τον Ολυμπιακό.

Πάμε να δούμε λοιπόν, τις συμμετοχές αυτών που έπαιξαν στο ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Τις συμμετοχές μόνο στην Σούπερλιγκα. Αφήνω εκτός Κύπελλο και όσους έχουν προλάβει και έχουν παίξει και στην Ευρώπη. Ο Διούδης έχει 79 ματς. Δεν τον λες και άπειρο, κάθε άλλο. Ο Γιόχανσον που ήρθε πέρσι, έχει 25 συμμετοχές. Περισσότερες από αρκετούς «ερυθρόλευκους». Ο Ινσούα είναι στις 15. Από εκεί και πέρα, ο πρώτος άπειρος, ναι, είναι ο Μαυρομάτης με 8 ματς στο πρωτάθλημα. Ο Πούγγουρας με… αγάπη από τον ΠΑΟΚ, έχει 33 ματς στην μεγάλη κατηγορία, ενώ ο Κουλιμπαλί (ο γνωστός με την ιστορία του αναπτήρα που έφερε και την τιμωρία του Ολυμπιακού τότε με τον Πλατανιά), μετράει 92 συμμετοχές! Ο Δώνης… μεγάλωσε και έχει 78 συμμετοχές, ενώ ο Χατζηγιοβάννης είναι στα 35 παρακαλώ. Από τους μικρούς βέβαια, αλλά με ματς. Ο Μπουζούκης έχει 13 συμμετοχές, ο Κουρμπέλης με μεγάλη εμπειρία έχει 154 και ο Μακέντα είναι στα 6, καθώς πρόκειται για μεταγραφή, αλλά… περπατημένο στα γήπεδα. Οι τρεις αλλαγές των «πράσινων» εκείνη την ημέρα, ήταν ο Κάτσε που έχει 127 ματς (!), ο Χατζηθεοδωρίδης που μετράει 6 συμμετοχές και ο Μουνιέ με 23… Για την ιστορία, κόντρα στην ΑΕΚ, 24 χρονών 9 μηνών και 2 ημερών ο Παναθηναϊκός.

Ξεχάστε λοιπόν… ραντεβού με μωρά και ωραίες ιστοριούλες από το «πράσινο» στρατόπεδο. Ο Ολυμπιακός οφείλει να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό κανονικότατα. Να παίξει καλά, να πάρει την νίκη και αν μπορεί, να δώσει και τις ανάλογες διαστάσεις στην νίκη του. Αυτά, για να κάνουμε ένα καλό ταμείο και να ξέρετε και τι περιμένουμε να δούμε το βράδυ στο Καραϊσκάκη…

-Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ