ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Μαρινάκης μεγαλώνει τον Θρύλο και... άλλοι "Δίκη" στον ΣΚΑΪ

Ο Μαρινάκης μεγαλώνει τον Θρύλο και... άλλοι

Συνέντευξη στο BBC παραχώρησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Αν διαβάσει κανείς προσεκτικά τα όσα είπε, θα κατάλαβε, αν δεν έχει καταλάβει, το έργο των «ερυθρολεύκων» ως κλαμπ, με αυτόν φυσικά μπροστάρη. Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει για τα καλά από τους άλλους συλλόγους της χώρας. Η καραμέλα βέβαια, είναι η γνωστή. «Ναι αλλά παίρνει τα 30 εκατ. ευρώ για το Champions League μέσα από ένα πρωτάθλημα της διαφθοράς, της ΕΠΟ, της…», σου λένε.

Ναι, παίρνει το πρωτάθλημα με 20 και βάλε βαθμούς διαφορά και φταίει η… διαφθορά. Επίσης, σε φιλανθρωπικές δράσεις, όταν θες να βοηθήσεις το συνάνθρωπό σου, δεν παίζουν ρόλο τα χρήματα από το Champions League. Πρέπει να το λέει η καρδούλα σου.

Εμένα δεν μου αρέσει να κάνω συγκρίσεις. Αν δηλαδή ο ένας είπε ότι θα βοηθήσει και ότι ο άλλος είναι εκεί. Ο καθένας κάνει ό,τι αισθάνεται, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τις κινήσεις του μεγαλώνει τον Ολυμπιακό ως σύλλογο.

Οι πρόσφυγες καθημερινά παίρνουν φαγητό και είδη ρουχισμού από τον Ολυμπιακό. Να γυρίσουμε το χρόνο πίσω και να δούμε τι έχει γίνει με την UNICEF; Μήπως να θυμηθούμε τους σεισμούς στην Κεφαλονιά; Ίσως προσφορές και δωρεές σε άλλα νησιά; Σε ανθρώπους που καθημερινά έχουν ταλαιπωρηθεί; Σε ανθρώπους που ένιωθαν τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια τους;

Ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρός του, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι εκεί. Μίλησε χθες στο BBC. Μίλησε για το μεγαλείο του Ολυμπιακού και έκλεισε με μια μεγάλη ατάκα. «Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε όσο μπορούμε σε όσους χρειάζονται τη βοήθειά μας. Όπως λέει και το σύνθημα του Συλλόγου «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ»... όχι μόνο για τις μελλοντικές αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας μας, αλλά και για ένα καλύτερο μέλλον για όλους»! τόνισε χαρακτηριστικά.

Έτσι ακριβώς είναι. Στο γήπεδο, κάποιοι μπορεί να γίνονται… Άντερλεχτ, Άρσεναλ, Μπάγερν Μονάχου, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για να βλέπουν τον Ολυμπιακό να μην κερδίζει, για να νιώσουν ότι στεναχωριέται ο λαός του και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτά δεν «σβήνουν», όμως, μάγκες. Ο Ολυμπιακός γράφει τη δική του ξεχωριστή ιστορία και ως σύλλογος έχει ξεφύγει για τα καλά.

Ναι, έτσι είναι και η αλήθεια πονάει. Όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλάει στο BBC και μεγαλώνει τον Ολυμπιακό, άλλοι κάθονται στον ΣΚΑΪ και κοιτάζουν ποιους θα φέρουν καλεσμένους για να φτιάξουν τη «Δίκη» και να «χτυπήσουν». Για γέλια η κατάσταση. Το χειρότερο είναι πως νομίζουν ότι κάτι κάνουν. Τους έχει πάρει χαμπάρι όλος ο κόσμος, τα νούμερα τηλεθέασης είναι για κλάματα και έχουν χάσει την ουσία. Το ποδόσφαιρο. Αυτό που κάποτε έβλεπε ο κόσμος στον ΣΚΑΪ μάλιστα. Τότε που συμπεριφερόταν ως κανονικός τηλεοπτικός σταθμός, χωρίς απαξίωση του προϊόντος και χωρίς να εξυπηρετεί φυσικά τα συμφέροντα του προέδρου του Παναθηναϊκού.

Ο κόσμος τα έχει βγάλει τα συμπεράσματά του. Το έγραψα και τις προηγούμενες ημέρες. Ο Αλαφούζος «αιχμαλωτίστηκε». Τον βάζουν σε ένα γραφείο και του… διαλύουν τον εγκέφαλο. Ο τάδε διαιτητής, ο τάδε βοηθός, ο άλλος που δεν τον ξέρει η μάνα του, ο κολλητός του… άλλου, όλοι του πουλάνε υπηρεσίες, απλά για να έχουν ένα μεροκάματο. Ο κόσμος που πραγματικά ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό καταλαβαίνει. Κάποιοι άλλοι, βάζουν τον εαυτό τους να γίνονται μέλη αυτού του συστήματος και μέσω της προπαγάνδας να χτυπούν τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του. Όπως νομίζουν. Ο χρόνος περνά και όλοι κρίνονται. Μόνο που κάποιοι γράφουν ιστορία και άλλοι ψάχνουν το… μελάνι.

Υ.Γ.: Μεγάλο ματς η ομάδα μπάσκετ. Για το… γούρι, την περιμένω. Άλλες δύο νίκες έμειναν. Ούτε ΣΕΦ πατάω. Μόνο για τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό.

Υ.Γ.2: Όλα τα λεφτά είναι η εικόνα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Εκεί που σκοράρει ο Σπανούλης με τρίποντο, πέφτει και τον σηκώνει ο κόσμος. Όλα τα λεφτά…

Υ.Γ.3: Καλή επιτυχία στην ομάδα βόλεϊ. Μπορεί μια κούπα ακόμη.

Υ.Γ.4: Πάλι στο ΣΕΦ ο Φορτούνης. Όπως και ο Ρομπέρτο με τον Μπουχαλάκη. Ξεχωριστές εικόνες…

Υ.Γ.5: Μεγάλος Μιλτιάδης! Γι’ αυτούς που ξέρουν!

Υ.Γ.6: Καλά μου είπε ένας φίλος. Στη ζωή θέλει και τύχη. Άλλωστε στον Τιτανικό, όλοι την υγεία τους την είχαν…

Υ.Γ.7: Εγώ επιμένω. Φιέστα με την Καμπάλα… Και για την καζούρα και για το θράσος κάποιων.

Υ.Γ.8: Ιβάν κατάλαβες ποιον εξυπηρετεί το -5 από την τιμωρία ή όχι ακόμη;

Υ.Γ.9: Ρητό της ημέρας: «Είναι περίεργο που δεν αλλάζει τίποτα καθώς περνούν οι μέρες, αλλά όταν κοιτάς πίσω, τα πάντα είναι διαφορετικά».

Υ.Γ.10: Περιμένω τα μηνύματά σας στο verveles@redking.gr * Με παρατηρήσεις για το σάιτ, ό,τι θέλετε. Εδώ…

Υ.Γ.11: Υγεία να έχουμε και προχωράμε… 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ