ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ένα μαγαζάκι την έκαναν την Εθνική...

Ένα μαγαζάκι την έκαναν την Εθνική...

Δεν ήξερε, δεν ρώταγε ο Σιόβας; Ξεκάθαρα, ο έμπειρος αμυντικός μια χαρά τα είχε πει. Και μάλιστα βγήκε και έδωσε και μια διευκρινιστική δήλωση τότε, μετά τα όσα είχε πει για Μανωλά και Παπασταθόπουλο. Τα εξήγησε και μια χαρά για τον στόπερ της ΑΕΚ, τον Σβάρνα και νόμιζε κανείς πως όλα είχαν τελειώσει εκεί.

Είσαι ΕΠΟ ρε παιδάκι μου. Έχεις αυτό το θέμα. Κι έχεις αυτόν τον προπονητή. Παίρνει απόφαση ότι δεν θέλει τον Σιόβα; Ωραία, βγες στο σάιτ της ΕΠΟ, κάνε μια δήλωση, τελείωσέ τον εκεί.

Λες και του το... παρήγγειλαν χθες βράδυ. Βγήκε στο κανάλι του... Γραμμένου, συγνώμη, του Σαββίδη και έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον αμυντικό της Ουέσκα πλέον. Με... μαγκιά ασήκωτη, θα νόμιζε κανείς πως μιλούσε ο Μουρίνιο στα καλύτερά του. Εδώ γελάμε βέβαια, γιατί όσο και να τον παρουσιάζει προπονηταρά τον Ολλανδό ένα σύστημα που γλύφει από το πρωί ως το βράδυ την ΕΠΟ, τίποτα δεν θα αλλάξει. Για εκεί θα είναι, για πουθενά αλλού. Από τα... αζήτητα άλλωστε τον μάζεψε και η ΕΠΟ.

Ένα μαγαζάκι την έκαναν την Εθνική. Σε λίγο θα κάνει τις κλήσεις ο διευθυντής των σάιτ τους, των καναλιών τους, όποιος γουστάρει. Από σήμερα λογικά θα διαβάζετε ότι ετοιμάζουν τον Μιχαηλίδη για εκεί. Παλεύουν να σπρώχνουν τους παίκτες, μπας και τους πουλήσουν σε καμιά ομάδα του εξωτερικού, δεν εξηγείται διαφορετικά. Να θυμηθούμε τα του Γιαννούλη με τον Τσιμίκα; Δεν αξίζει καν...

Νομίζω πως και οι διεθνείς του Ολυμπιακού σύντομα θα το δουν υπό άλλο πρίσμα. Δεν αξίζει να βρίσκονται σε αυτή την Εθνική, όπως έχουν στήσει το μαγαζάκι αυτό οι υπεύθυνοι. Θα έχουμε και περισσότερα στο μέλλον, θα τα αναλύουμε.

Κακό που του έκαναν και του Σιόβα, όμως, ε; Συνεχίζει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, το ισπανικό. Τώρα, αν του Ολλανδού του έδειξαν καμία φωτογραφία που φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, του το έκαναν και πιο εύκολο. Αν και μάλλον η αλήθεια... πόνεσε. Πως του παρήγγειλαν του Ολλανδού για Μανωλά και Παπασταθόπουλο, σιγά μην ήταν δικό του κριτήριο.

Για πολλά γέλια η κατάσταση, με τη διαφορά ότι έχουν ξεφτιλιστεί στη φίλαθλη γνώμη. Όσοι παίρνουν το μισθό τους, τη δουλειά τους κάνουν βλέπετε και αυτό τους νοιάζει... Μόνο αυτό...

Υ.Γ.: Όταν έρθει η ώρα, θα αναλύσουμε και τα μανατζερικά με τα μαγαζάκια και τα παραμάγαζα γύρω από την Εθνική.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ