ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτοιμο το "AGIA SOFIA... GO"

Έτοιμο το

Επειδή η ΑΕΚ και ο τζάμπας δε θα φτιάξουν ποτέ γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια (και στον πλανήτη Γη γενικότερα), το επιτελείο των "κιτρινόμαυρων" αποφάσισε να πάει το θέμα "Αγιά Σοφιά" ένα βήμα πιο πέρα. Εμπνευσμένοι προφανώς από το “Pokemon Go” που σαρώνει όλο τον κόσμο, ετοιμάζουν την εφαρμογή (θα κυκλοφορήσει και σε apple και σε android version) "Agia Sofia GO" με την οποία όλοι οι ΑΕΚτζήδες θα μπορούν να στέκονται στο πάρκο της Νέας Φιλαδέλφειας και κοιτάζοντας το κινητό τους θα μπορούν να βλέπουν το γήπεδο, ακόμα και να κάνουν το... τουρ του γηπέδου στους εσωτερικούς χώρους!

Μάλιστα θα υπάρχουν και αυγουλάκια Χάγκα (είναι η τερατογένεση νέα μασκότ της ΑΕΚ η οποία από τη τσιγγουνιά έγινε όπως έγινε τέλος πάντων) για να δίνουν πόντους στους παίκτες του "Agia SOFIA GO"! Μαζεύεις αυγουλάκια και παίρνεις αυτόγραφο του Γεωργέα και μαζί ό,τι κατάθεση του πει ο Τζάμπας!

Πόντους οι παίκτες θα παίρνουν και όταν μέσα από το κινητό τους θα χτυπούν τα ομοιώματα δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας. Αλλά μόνο στο κεφάλι. Αλλιώς πόντους δεν έχει!

Όπως και να το κάνουμε, μπορεί να παίρνουν τίτλο κάθε είκοσι χρόνια, μπορεί να έχουν πρόεδρο τον Τζάμπα, μπορεί να τους τρέχουν οι παίκτες στη FIFA, μπορεί να μην έχουν γήπεδο, μπορεί να μην υπάρχει παιδάκι που να είναι ΑΕΚ, αλλά από εφαρμογές (ειδικά στο χώρο του φανταστικού) είναι πολύ μπροστά! Σχεδόν ανεβαίνουν από Γ’ σε Β’ Εθνική...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ