ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Δεν θέλουμε κλήρωση! Κάντε ορισμό!

Δεν θέλουμε κλήρωση! Κάντε ορισμό!

Έχουμε πολλά προβλήματα στη ζωή μας για να ασχολούμαστε με το σύμφωνο συμβίωσης με τη ΜΑΛΑΚΙΑ που έχει υπογράψει ο Αλαφούζος, ο Αρούλης, ο Παπαθεοδώρου και όλες οι υπόλοιπες πράσινες αδελφές ψυχές! Δε θέλουμε κάθε λίγο και λιγάκι να μας τα κάνουν τσουρέκια! Η λύση λοιπόν είναι απλή αν θέλουμε να αποφύγουμε τα καραγκιοζιλίκια τους. Να προτείνουμε να κάτσουν οι τρείς καρπαζοεισπράκτορες σε ένα δωμάτιο και να φτιάξουν τα ζευγάρια όπως εκείνοι νομίζουν. Πως θέλουν ρε παιδί μου να παίξουν οι ομάδες και με ποιά σειρά και ποιοί εντός και ποιοί εκτός. Και να ορίσουν και τους διαιτητές. Αν πάλι δε θέλουν να το πάρουν πάνω τους, τόσου “πεντακάθαρους” συνεργάτες έχουν που εκφράζουν την τρόικα της φάπας. Ας βάλουν μια απο τις άμωμες παρθένες του ποδοσφαίρου να τραβάει τα μπαλάκια να τελειώνουμε. Να, για παράδειγμα μας έρχεται στο μυαλό ο Αχιλλέας Μπέος. Γιατί όχι; (ΟΥΣΤ…)

@ Πόσο υπορουφιανάκι είναι ο Σάββας Λ.; Που ασχολείται με το που δουλεύουν οι άνθρωποι; Και που οι συγγενείς τους; Πόσο;

@ Στο τσακ γλίτωσε ένα ακόμα βράδυ “Καμπάλας” ο Γιαννάκης ο Αλαφούζος αφού τα Γιάννενα του Πετράκη δεν πίστεψαν ότι μπορούν να νικήσουν 2-0 μέσα στο κοτέτσι των Αμπελοκήπων. Κακώς όμως το νόμιζαν διότι στο τέλος του αγώνα το μόνο που τους έλειπε ήταν χρόνος. Χρόνος που δεν ξέρουμε αν υπάρχει για τον Αλαφούζο, ειδικά τώρα που ξέχασε να κάνει… ΔΣ στην Παναθηναϊκή Συμμαχία και ακόμα και αυτή η (δήθεν) ρομαντική πτυχή της ενασχόλησης του με τα του ποδοσφαίρου με τις λαϊκές βάσεις και τις άλλες παπαρολογίες πέφτει στο κενό!

@ Να κάτσει ο πρωθυπουργός Τσίπρας να δεί την «παράσταση» της κυρίας Γεροβασίλη, Εκπροσώπου Τύπου ή κάπως έτσι, στην συνέντευξη της στην ΕΡΤ. Να δει μια εκπρόσωπο της «πρώτη φορά αριστερά» κυβερνήσεως να μιλά στη δημοσιογράφο όπως ένα σκληρό καπιταλιστικού τύπου μνημονιακό αφεντικό.  Το λέμε γιατί θυμίζουμε ότι είναι η ίδια «αριστερή» κυβέρνηση που θέλει να φακελώσει τον κόσμο με κάρτες φιλάθλου και κάρτες... ρουφιανιάς!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 • Ξεφτίλισαν τον κο κο κο Μπέο!

  Ξεφτίλισαν τον κο κο κο Μπέο!

  Ο δήμαρχος Βόλου που είναι σε αργία, ήταν καλεσμένος στο κανάλι "Astra". Όταν πήγαν να του κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τον Ολυμπιακό Βόλου, δεν απάντησε και "τράπηκε" σε φυγή!

 • Προσοχή στο κενό της προπαγάνδας

  Προσοχή στο κενό της προπαγάνδας

  Άπαντες παραδέχονταν πως ορθά δεν έγινε το ματς στη... Βαγδάτη της Λεωφόρου! Και σήμερα γίνεται μια απίστευτα γελοία προσπάθεια να υπάρξει σύγκριση με το ματς στα Χανιά που διεξήχθη σε απόλυτα αθλητικά πλαίσια.

 • Αυτοαναιρούνται και γελιοποιούνται...

  Αυτοαναιρούνται και γελιοποιούνται...

  Ενέργειες και συμπεριφορές που προκαλούν γέλιο, αλλά και θλίψη, είχαν οι εκπρόσωποι των "εξυγιαντών του ελληνικού ποδοσφαίρου" στην κλήρωση του Κυπέλλου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ