ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Που χάθηκαν αυτά τα παιδιά;

Που χάθηκαν αυτά τα παιδιά;

 

 

 

Πάνος Καμμένος και Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Συγγνώμη, ζητάμε συγγνώμη που αναφέρουμε τα ονόματα τους και που παρουσιάζουμε σε εικόνα τις δύσμορφες φάτσες τους. Ξέρουμε ότι προκαλούν στομαχικές διαταραχές σε όλους τους αναγνώστες και είναι λογικό.

Και σε εμάς το ίδιο.

Αλλά δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε σε αυτή την απότομη μερική αμνησία που έπαθαν και οι δυο ταυτόχρονα όταν οι ελληνικές αρχές εξέδωσαν εντάλματα για τους χρηματοδότες του Noor. Τι έγινε Πάνο; Τι έγινε Μάκη; Τόσοι τόνοι λάσπης χαμένοι, δεν πρέπει να πείτε μια συγγνώμη;

Εντάξει, δεν είμαστε αφελείς, δεν περιμένουμε συγγνώμη. Συγγνώμη λέει κάποιος που διαστρεβλώνει την αλήθεια από κακή πληροφόρηση, όχι κάποιος που πληρώνεται για να το κάνει και είναι σε αποστολή.

Βασικά δεν περιμένουμε τίποτα από αυτά τα δυο μιάσματα της δημοσιογραφίας και της πολιτικής. Διότι τους ξέρουμε χρόνια και χρόνια τώρα... Δεν άλλαξαν.

Ο Ζούγκλας, για τον οποίο όλη η πιάτσα ξέρει πως πλούτισε και πως γεμίζει με μοτορόλες της αστυνομίας τα δωμάτια του σπιτιού του για να ρουφιανεύει (ή μήπως δεν είναι έτσι) έχασε χθες για κάποιες ώρες το... σάιτ του! Το σάιτ του που είναι γεμάτο διαφημίσεις του ΠΑΟΚ. Μετά τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τώρα έχει και κονέ με τον Ιβάν.

Πως και έπεσε το σάιτ; Μήπως... έβαλε κανένας κατά λάθος την είδηση για τα εντάλματα και προτίμησαν να είναι το σάιτ κάτω από το να υπάρχει η συγκεκριμένη είδηση;

Για όλα να είστε έτοιμοι. Δεν έχουν όριο οι άνθρωποι.

Ο άλλος ο ΜΠΟΥΛΗΣ (ο Τσίπρας τον λέει έτσι) που κρυμμένος πίσω από την πολιτική ασυλία λέει ότι του κατέβει, που βρίσκεται τώρα;

Με αυτόν τον ΜΠΟΥΛΗ, ξέρετε ποια είναι η μεγάλη πλάκα; Λέει στη Βουλή ότι κάποιοι τον χτυπούν μέσω της οικογενείας του και αν το σκεφτείτε αυτός βάζει μπροστά ΠΑΝΤΑ τα παιδιά του. Έκανε τη μαλακία με τους φαλούς στις γραβάτες και μόλις το θέμα πήρε διαστάσεις, είπε αμέσως «ο γιός μου κατά λάθος». Προχθές τον έπιασαν στα πράσα να αγοράζει δωράκια με την υπηρεσιακή Τζάγκουαρ και είπε ότι έπαιρνε Μπίμπι Μπο για τις κόρες του.

Δεν σταματάνε αυτοί. Δεν έχουν όριο.

Σε αυτή τη χώρα που είναι ένα απέραντο κωλοχανείο μπορεί ο κάθε Υπουργός να κάνει κωλοδάχτυλα σε πολίτες σε δημόσια θέα. Οπότε τι θα του απαγόρευαν; Να ξοδεύει τα λεφτά τους για να αγοράζει Μπίμπι Μπο;  Διότι την Τζάγκουαρ, τον οδηγό, τις βενζίνες, εμείς τα πληρώνουμε! Όπως και το μισθό του ΜΠΟΥΛΗ για να ντύνεται πότε βατραχάνθρωπος και πότε καταδρομέας και να ρυπαίνει και τις ένδοξες στολές του ελληνικού στρατού!

ΥΓ.: Αλήθεια ο ΜΠΟΥΛΗΣ πήγε στη Νίκαια να αφήσει λουλούδι για το Φύσσα ή θυμόταν το ρεκόρ του Μπολτ που έσπασε και μάλιστα μαζεύοντας παράλληλα τα παντελόνια του και το ανέβαλε για του χρόνου;

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ