ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα κοτόπουλα που νόμιζαν ότι είναι δράκοι!

Τα κοτόπουλα που νόμιζαν ότι είναι δράκοι!

@@@ Γελάει όλος ο κόσμος με τα κοτοπουλάκια του Βορρά αλλά και με τις πληρωμένες γραφίδες του Σαββίδη, παλιές και νεότερες (24ωρες και οι δυο) που έχουν σηκώσει τόσο κεφάλι που δε μας μένει άλλη λύση πέρα από το να τους το κόψουμε και να τα αφήσουμε ακέφαλα. Ποδοσφαιρικά μιλάμε πάντα. Για να μην τρέχουμε στη Δικαιοσύνη γιατί εμείς ως γνωστόν είμαστε και ΓΑΥΡΟΙ, Ολυμπιακοί, αυτό στην Ελλάδα του 2017 είναι αδίκημα! 

@@@ Μπορεί δηλαδή το Σαββιδάκι να βρίζει Σύνταγμα και Πειραιά χωρίς καμμιά επίπτωση και χωρίς κανένας Κοντονής, Βασιλειάδης ή κάποιος από το χώρο της Δικαιοσύνης να συγκινείται. Αλλά για εμάς η τσιμπίδα του... νόμου (λέμε τώρα) είναι πάντα έτοιμη να κλείσει.

@@@ Το πόνημα λοιπόν γράφεται απλά για τον Σταυράκη τον Κόλκα, τη Βασιλικούλα, την Αριάνα και τις φίλες τους, μαζί και για κάτι βρομύλους και λιγδίλους από την Κρήτη (ΠΑΟΚτζήδες κι αυτοί και ας νόμιζαν ότι η Τούμπα είναι στάση σώματος του Μελισσανίδη Ιωάννη, πριν λίγα χρόνια) γράφουν για το φόβο του Ολυμπιακού! 

@@@ Ποιο φόβο ρε τριμάλακες; Ποιο φόβο να έχει ο βασιλιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου για το τσούρμο του κλόουν; Τι φόβο να έχει ο Αυτοκράτορας με τα 44 πρωταθλήματα για την ομαδούλα που ακόμα παραμένει δεύτερη δύναμη στη Θεσσαλονίκη; Ρε Κολλλκα, χολαργιώτη Παναθηναϊκέ που έγινες και ΠΑΟΚάρχης της τουλούμπας, πες μας ρε τι να φοβηθούμε από σένα; 

@@@ Ρε Βασιλικούλα εσύ τα έχεις χάσει τελείως κορίτσι μου; Θα μας κάνεις κριτική που χάσαμε από την Μπαρτσελόνα όταν η ομάδα της καρδιάς σου δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα και όταν η ομάδα που σε πληρώνει αποκλείστηκε από την Έστερ... κάτι;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ