ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε η απολύμανση στο Καραϊσκάκη!

Ολοκληρώθηκε η απολύμανση στο Καραϊσκάκη!

Φεύγει η Εθνική από το Καραϊσκάκη και το sdna με ρεπορτάζ «σοκ» όπως πάντα μας αποκάλυψε ότι τρείς σκύλοι στο Κερατσίνι και δυο στην Κοκκινιά (τον έναν τον είχε συγγενής του Μπατράνη) ήταν απαρηγόρητοι!

Πάντως η διοίκηση του «Γ. Καραϊσκάκης» και σε αυτό τον αγώνα (και με μεγαλύτερη επιμέλεια αφού ήταν η τελευταία –επιτέλους- φορά) έκανε απολύμανση στο χώρο των vip του γηπέδου!

Λογικό. Με τόσους ξε-γραμμένους, Βρακάδες και Λασκαράκηδες...

Για να μην πιάσουμε και τους πολιτικούς.

Πρώτη μούρη στο γήπεδο (βλέπετε έκλεισαν τα μαγαζιά στη Μύκονο) ο πρώην δεξιός και νυν αριστερός φούρναρης-βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας. Ξέρετε, αυτός που έλεγε ότι του έκαψαν τον φούρνο, κάτι που ποτέ δεν εξελίχθηκε δικαστικά αφού δεν υπήρχε το παραμικρό στοιχείο παρά μόνον η καταγγελία του ίδιου του Κωνσταντινέα, αλλά ο ίδιος εξελίχθηκε. Από αυτή την ιστορία έγινε βουλευτής. Μιλάμε για έναν τύπο αγράμματο, κούτσουρο τελείως ο οποίος κλίνει το «Δ.Σ.» (Διοικητικό Συμβούλιο) ως... «Δέλτα Σίγματα». Πληθυντικός βλέπεις. Προχωρημένα πράγματα.

Που λέτε πέρασαν δυο χεράκια βιολογικό τα vip του γηπέδου και άστραψαν και έλαμψαν.

Ας πάνε τώρα στο Παγκρήτιο, στο ΟΑΚΑ, στο Καυτανζόγλειο και ακόμα καλύτερα ας πάνε στη Νέα Τούμπα, στην Αγιά Σοφιά, ή και στο γερό διάολο αν θέλουν. Ουστ βρωμόσκυλα... (όχι αυτά που κλαίνε)...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ