ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάντε του photoshop στη σημαία...

Κάντε του photoshop στη σημαία...

Μετά το τέλος του αγώνα στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Σαββίδης ζήτησε να αλλάξουμε τους Έλληνες! Αυτό άραγε δεν πείραξε κανέναν ΕΛΛΗΝΑΡΑ; Που ήταν η πρόεδρος των Ποντίων και πού ο Μπουτάρης; Στη Νέα Υόρκη έθεσε θέμα συνόρων στη Θράκη, στην οποία υπήρξαν τεράστιες αντιδράσεις. Αυτό άραγε δεν πείραξε κανέναν Ελληναρά; Που ήταν η πρόεδρος των Ποντίων και πού ο Μπουτάρης;

Όταν κάποιος κυκλοφορεί σε όλη του τη ζωή με τη Ρωσική σημαία, ζει και συνεργάζεται με τις κυβερνήσεις της Ρωσία ΠΑΝΤΑ για το συμφέρον της Ρωσίας και όχι της Ελλάδας, μη μας το παίζει και ΕΛΛΗΝΑΣ πατριώτης!

Ή ας βάλει κάποιον να αλλάξει τα αρχεία των φωτογραφιών στη Ρωσία και να του βάλει στο πέτο ελληνική σημαιούλα! Όσο όμως θα μιλάει σαν δικτατορίσκος από χώρα του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού (στην πραγματικότητα ανύπαρκτου) και αντιμετωπίζει τους Έλληνες και την Ελλάδα σαν προτεκτοράτο του Πούτιν τόσο θα του θυμίζουν όλοι ότι είναι ένας φιλοξενούμενος σε αυτή τη χώρα και πρέπει να τη σέβεται.

Είναι προφανές ότι ο κ. Σαββίδης θέλει να διαδραματίσει ρόλο πολιτικό και ευτυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ δημοσιογράφων όπως στη Ρωσία και ο καθένας θα γράφει και θα υποστηρίζει ό,τι νομίζει!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ