Ραντεβού με την ιστορία

Ραντεβού με την ιστορία

Η πιο μεγάλη ώρα είναι... απόψε στο Καυτανζόγλειο. Είναι το πρώτο... record ball (σ.σ: αδόκιμη φράση, αλλά την παραφράζουμε από το match ball και το set ball του βόλεϊ) για τον Ολυμπιακό! Οι "ερυθρόλευκοι" την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Πανθρακικό συμπλήρωσαν 25 νίκες σε 27 αγωνιστικές. Και ισοφάρισαν την καλύτερή τους επίδοση, σε πρωτάθλημα 16 ομάδων και 30 αγωνιστικών, αντίστοιχα.

Την καλύτερη που είχε ποτέ ομάδα στην ιστορία της Α' Εθνικής, από το 1959-60 και μετέπειτα. Ο Θρύλος είχε σημειώσει 25 νίκες και τη σεζόν 2000-01 με τελικό απολογισμό 25 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Τώρα, με δεδομένο ότι απομένουν 3 ματς για τους "ερυθρόλευκους" στο φετινό πρωτάθλημα, έχουν την ευκαιρία να το "σπάσουν".

Να δημιουργήσουν νέο ρεκόρ σε πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών, κάτι που δεν έχει πετύχει στο παρελθόν, σε καμία περίοδο, κάποιος άλλος σύλλογος. Ραντεβού με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός, λοιπόν, και μπορεί να πετύχει νέο ρεκόρ απόψε! Μονάχα ο Ολυμπιακός, κανείς άλλος τέτοιες επιδόσεις!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ