ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όποια παίκτρια θέλει…

Όποια παίκτρια θέλει…
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ο Ολυμπιακός ήδη έχει δημιουργήσει μια νέα αυτοκρατορία στο ελληνικό γυναικείο βόλεϊ. Δεν είναι μονάχα τα τέσσερα συνεχόμενα νταμπλ που έχει κάνει, ούτε τα 6 σερί Κύπελλα. Είναι η οργάνωση που έχει ως σύλλογος, μα πάνω από όλα η προοπτική! Ένας σύλλογος που χρόνο με το χρόνο ανεβάζει πιο ψηλά τον πήχη. Που θέλει πάντα να ανεβαίνει ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Κι όλα αυτά στα χρόνια που ο Μιχάλης Κουντούρης είναι στο τιμόνι του Ερασιτέχνη...

Κάθε χρόνο πρωτάθλημα, κάθε χρόνο Κύπελλο, κάθε χρόνο σπουδαίες μεταγραφές. Με παίκτριες που κάνουν τη διαφορά και αποτελούν ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει το γυναικείο ελληνικό βόλεϊ. Όπως έγινε σήμερα με την μεταγραφή της Ζένια Τσίμα. Η ίδια με όσα είπε, φανέρωσε γιατί ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που όλα τα κορίτσια που ασχολούνται με το βόλεϊ στην Ελλάδα θέλουν να φορέσουν τη φανέλα του.

Η έμπειρη ακραία τόνισε πως "θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την πρόταση που μου έκανε, την οποία δεν μπορούσα αν αρνηθώ". Κι αυτή είναι η αλήθεια. Παρότι το 2010 που ο Ερασιτέχνης βρέθηκε στο χείλος του... γκρεμού, οι άνθρωποι που ανέλαβαν και πλάνο είχαν και λύσεις και δεν άλλαξαν το DNA αυτής της ομάδας. Διότι παρότι υπήρξε ένα διάστημα οικονομικής εξυγίανσης, ο σύλλογος δεν σταμάτησε τον πρωταθλητισμό σε όλα τα αθλήματα που δραστηριοποιείται. Με τις κούπες να έρχονται η μία μετά την άλλη!

Αλλά δεν είναι μονάχα αυτό. Η επόμενη δήλωση της Τσίμα είναι εκείνη που περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο τα πράγματα. Με την έμπειρη ακραία να τονίζει ότι "Ήταν μια πρόταση η οποία με τιμά ως αθλήτρια και ως άτομο". Τι δείχνει αυτό; Στον Ολυμπιακό ξέρουν πώς να προσεγγίσουν έναν αθλητή ή μία αθλήτρια. Κι αυτό είναι δείγμα των ομάδων με ευρωπαϊκή νοοτροπία. Γιατί η πρόταση των ανθρώπων του Θρύλου ήταν κάτι που δεν μπορούσε να αρνηθεί η Τσίμα! Κι αυτό λέει πολλά, πάρα πολλά...

Και για να τελειώνουμε, το συμπέρασμα αυτής της μεταγραφής και των κινήσεων ενίσχυσης αυτό το καλοκαίρι από την πλευρά του Ολυμπιακού είναι ένα... Θα το διαπιστώσετε και στο γυναικείο μπάσκετ και στο γυναικείο πόλο. Όποια παίκτρια κι αν θελήσει να πάρει, ανά πάσα στιγμή, ο Ολυμπιακός, θα την αποκτήσει. Γιατί δεν έχει αντίπαλο!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ