Προσκύνησε (και) η "Κυρία" στον Πειραιά! (photos, video)
Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από άλλη μία μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία του Ολυμπιακού. Ήταν 22 Οκτώβρη 2014, όταν ο πρωταθλητής Ελλάδας γονάτισε τη Γιουβέντους (1-0) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» χάρη στο γκολ του Παϊτίμ Κασάμι.
Ναι, η ομάδα που έφτασε μέχρι τον τελικό (το πάλεψε, αλλά ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα), αποκλείοντας, κατά σειρά, Ντόρτμουντ, Μονακό και Ρεάλ Μαδρίτης, λύγισε στον Πειραιά. Για την ακρίβεια, ο Ολυμπιακός τη λύγισε, δείχνοντας πόσο πολύ έχει μεγαλώσει στην Ευρώπη.

Μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον θρίαμβο επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Ολυμπιακός φροντίζει να στείλει ξανά το μήνυμά του ότι είναι εδώ και, κυρίως, ότι είναι δυνατός, ειδικά στο Καραϊσκάκη.

Ο Ντομίνγκες κάνει το άνοιγμα στον Μήτρογλου, εκείνος με τη μία πασάρει στον Κασάμι και ο Ελβετός μέσος με υπέροχο πλασέ, νικάει τον Μπουφόν για το 1-0 στο 36’.

Αυτό ήταν και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, μιας και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ρομπέρτο. Πραγματοποιώντας ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια στον Ολυμπιακό, ο Ισπανός τερματοφύλακας σταματάει κάθε επιθετική προσπάθεια της Γιουβέντους.

Άλλη μία χρυσή σελίδα γράφεται στην χρυσή ιστορία του Ολυμπιακού...





















