ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

5άρα στη Φιλαδέλφεια (video)

5άρα στη Φιλαδέλφεια (video)

Η εβδομάδα πριν το ματς στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε. Το απόγευμα του Σαββάτου ο Ολυμπιακός αγωνίζεται εκτός έδρας με την ΑΕΚ. Το redking.gr κάνει αναδρομή στο... χθες και σας θυμίζει τα μεγάλα "διπλά" του Θρύλου στην έδρα των "κιτρινόμαυρων", από καταβολής Α’ Εθνικής. Αφετηρία μας η αναμέτρηση του 1972. Στις 26 Νοεμβρίου όταν ο εκπληκτικός Ολυμπιακός έβαλε 5 γκολ μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μπαλάρα από τους "ερυθρόλευκους" που ήταν ασταμάτητοι. Πέντε θαυμάσια γκολ, σε μια ποδοσφαιρική παράσταση από τον Ολυμπιακό που έκανε... ερείπιο την ΑΕΚ. Φανταστικοί οι Δελακάρης και Συνετόπουλος, έκαναν μεγάλο ματς. Μα το πιο χαρακτηριστικό για το ματς αυτό ήταν η δήλωση του Γιάννη Γκαϊτατζή που σχολίασε μετά τον αγώνα πως "Λυπήθηκα την ΑΕΚ. Μπορούσαμε να της βάλουμε και άλλα γκολ". Κι έτσι ήταν!

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος πήγε στο... ρελαντί. Δεν έκανε κάτι... υπερβολικό, αλλά κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή του με το γκολ του Τριαντάφυλλου, στο 35'. Στο δεύτερο ημίχρονο οι "ερυθρόλευκοι" πάτησαν... γκάζι και διέλυσαν την ΑΕΚ. Άλλα τέσσερα γκολ έως το 60ό λεπτό και μετά... σταμάτησε ο Θρύλος. Θα μπορούσε να μεγαλώσει κι άλλο το σκορ, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν κράτει!

Ο Αργυρούδης στο 48' με κεφαλιά σε κενή εστία, ο Δεληκάρης στο 50' με ατομική ενέργεια και ο Γιούτσος στο 55' με διαγώνιο σουτ από μέσα δεξιά στην περιοχή, έκαναν το 0-4. Η ΑΕΚ μείωσε με το πέναλτι του Νικολαϊδη, στο 58', αλλά στο... καπάκι, ο Συνετόπουλος με μια γκολάρα, με σουτ έξω από την περιοχή, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-5. Μπροστά σε περίπου 30.000 κόσμο που ήταν στις εξέδρες του σταδίου της Νέας Φιλαδέλφειας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Το

    Το "ερυθρόλευκο" 12άρι! (video)

    Το redking.gr ολοκληρώνει το αφιέρωμά του στα "διπλά" με την ΑΕΚ... Από τον Σιδέρη στον Τοροσίδη.

  • Την... αποχαιρέτησε με 4άρα! (video)

    Την... αποχαιρέτησε με 4άρα! (video)

    Ο Θρύλος έριξε... ντόρτια στην ΑΕΚ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος στην έδρα της, πριν υποβιβαστεί.

  • Ο

    Ο "Τζόλε" τους άφησε... ξερούς! (video)

    Συνεχίζουμε την αναδρομή στα "διπλά" με την ΑΕΚ. Το 2002, στη Φιλαδέλφεια, με ανατροπή ο Θρύλος νίκησε 3-2.

  • Έφτασε η σειρά της ΑΕΚ

    Έφτασε η σειρά της ΑΕΚ

    Το ματς με τον ΠΑΟΚ πέρασε στην ιστορία, άπαντες πλέον στον Ολυμπιακό "βλέπουν" ΟΑΚΑ και ΑΕΚ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ