ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η ημέρα που χάζεψε όλη η Ελλάδα και έφαγε 5 ο Ηλίας!

Η ημέρα που χάζεψε όλη η Ελλάδα και έφαγε 5 ο Ηλίας!

Σαν σήμερα ο Ολυμπιακός πρόσφερε μία από τις καλύτερες στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου, στην πεντάρα που έριξε στον ΠΑΟΚ μέσα στο Καραϊσκάκη! Συγκεκριμένα, στις 30 Οκτωβρίου του 2004 οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 5-1 τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, με το πέμπτο γκολ του Θρύλου να είναι τέτοιο το οποίο έχει μείνει στην ιστορία για την ομορφιά του, με... άρωμα Λάτιν στη συνεργασία των Τζιοβάνι, Ριβάλντο, Καστίγιο και σκόρερ τον τελευταίο.

Μόλις στο 7' ο Τζιοβάνι είχε κάνει το 1-0 στο ματς, ενώ ο Ριβάλντο με δύο γκολ στο 13' και στο 26' έφτασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και το 4-0 ήρθε στο 45' με το πέναλντι του Τζόρτζεβιτς.

Ο ΠΑΟΚ μείωσε στο 65' με το γκολ οφσάιντ του Σαλπιγγίδη, για να έρθει το 5-1 στο 91ο λεπτό με το υπέροχο γκολ του Καστίγιο!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Νικοπολίδης, Μαυρογενίδης, Ανατολάκης, Σούρερ (46' Βάλλας), Πάντος, Καφές, Στολτίδης, Ριβάλντο, Τζόρτζεβιτς (83' Μάριτς), Τζιοβάνι, Οκκάς (69' Καστίγιο).

ΠΑΟΚ (Ρολφ Φρίνγκερ): Ατματσίδης, Καρυπίδης, Χασιώτης, Βόκολος, Ουντένζε, Μάρκος (33' Ζησόπουλος), Ανδράλας, Φουτσίνι (56' Σκαρμούτσος), Χάγκαν, Θεοδωρίδης (46' Σπάσιτς), Σαλπιγγίδης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ