ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μία από τις φορές που προσκύνησε η Άρσεναλ

Μία από τις φορές που προσκύνησε η Άρσεναλ

Μία ακόμη ημέρα στην οποία ο Ολυμπιακός έχει να θυμάται άλλη μία επιτυχία στην Ευρώπη!

Σαν σήμερα 6 Δεκεμβρίου του 2011 ο Θρύλος υποδέχτηκε την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη.

Μία από τις φορές που η Άρσεναλ προσκύνησε στον Ναό του Ολυμπιακού!

Ο Θρύλος νίκησε την Άρσεναλ με 3-1, χωρίς όμως να φτάνει στην πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Champions League. Προχωρώντας όμως στο Europa League.

Αυτό δεν έγινε γιατί η Μαρσέιγ κατάφερε να νικήσει την Ντόρτμουντ και πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ματς στο οποίο μάλιστα είχε σκοράρει ο Ματιέ Βαλμπουενά δίνοντας τη νίκη στη Μαρσέιγ με 3-2!

Όσον αφορά τον αγώνα του Ολυμπιακού ο Τζιμπούρ είχε σκοράρει στο 16' και 22' για το 2-0, ενώ στο 56' ο Μπεναγιούν έκανε το 2-1.

Το τελικό 3-1 είχε διαμορφώσει ο Μοντέστο στο 90'.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Μανιάτης, Μοδέστο, Φουστέρ (64’ Αμπντούν), Χολέμπας (37’ Ορμπάιθ), Μιραλάς, Τζεμπούρ (90’ Παπάζογλου).

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Φαμπιάνσκι (21’ Μανόνε), Τζουρού, Σκιλασί, Βερμάελεν, Σάντος (51’ Μίκελ), Φρίμπονγκ, Κοκελίν (67’ Ροσίτσκι), Τσάμπερλεϊν, Αρσάβιν, Μπεναγιούν, Σαμάκ.

Να σημειωθεί πως εκείνο το βράδυ είχε βραβεύσει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον τότε προπονητή της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ.

 

PHOTO GALLERY

Μία από τις φορές που προσκύνησε η Άρσεναλ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ