ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η 4άρα στη Λεωφόρο. Πόση κ@ύλα, Θεέ μου!

Η 4άρα στη Λεωφόρο. Πόση κ@ύλα, Θεέ μου!

Είναι η φάση... όσα χρόνια και να περάσουν, δεν το ξεχνάς. Ούτε εμείς, ούτε και οι άλλοι. Σαν σήμερα, πριν 19 χρόνια, ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία με το πάρτι στη Λεωφόρο. 21 Μαρτίου 2001 και ο Θρύλος διέλυσε με 4-1 τον Παναθηναϊκό. Μέσα στο σπίτι του. Ένα γλέντι που δεν ξεχνιέται.

Ήταν ο δεύτερος προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά το 1-1 στο ΟΑΚΑ (τότε που ο Λυμπερόπουλος έδειξε τη φανέλα του). Ο Ολυμπιακός πήγε στη Λεωφόρο χωρίς τον Τζόρτζεβιτς, αλλά έφυγε με ένα αξέχαστο πάρτι. Η 4άρα στη Λεωφόρο θα λησμονιέται πάντα.

Ο Αλεξανδρής στο 6’ με υπέροχο πλασέ έκανε το 0-1. Ο Λουτσιάνο λίγο αργότερα, στο 9’, με έναν «κεραυνό» «έγραψε» το 0-2. Και το πάρτι στην «ερυθρόλευκη» εξέδρα είχε αρχίσει. Ο Λυμπερόπουλος μείωσε στο 43’ από κοντά, μετά από πέναλτι που απέκρουσε ο Ελευθερόπουλος και στο τελευταίο μισάωρο γράφτηκε ιστορία.

Ο Γεωργάτος με πέναλτι στο 61’ έκανε το 1-3 και πήγε, μαζί με τους συμπαίκτες του και έδειξαν όλοι τις φανέλες τους. Από τότε «γεννήθηκε» το σύνθημα «Νικολάκη ξαναέλα να μας δείξεις τη φανέλα».

Το πάρτι ολοκληρώθηκε με το απίθανης ομορφιάς τελείωμα από τον Τζιοβάνι στο 83’.

Είναι η φάση... Πόση κ@ύλα, Θεέ μου!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ