ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μ@λ@κα, τι κάναμε! Το ΕΠΟΣ του Λονδίνου με το back2back!

Μ@λ@κα, τι κάναμε! Το ΕΠΟΣ του Λονδίνου με το back2back!

7 χρόνια συμπληρώνονται από εκείνη τη βραδιά που ο Ολυμπιακός σήκωσε το δεύτερο σερί ευρωπαϊκό στο Λονδίνο και τρίτο στην ιστορία του. 7 χρόνια από το ΕΠΟΣ του Λονδίνου, με τον Θρύλο να πατάει τη Ρεάλ Μαδρίτης με 100-88 και να τρελαίνει και πάλι ολόκληρο τον κόσμο.

Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να γίνεται ο πρώτος Έλληνας προπονητής που σηκώνει την Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε μία μαγική χρονιά στη διοργάνωση, ανεβαίνοντας και πάλι στην κορυφή.

Μετά το εφιαλτικό πρώτο δεκάλεπτο (10-27), οι «ερυθρόλευκοι» μάζεψαν τη διαφορά στο δεύτερο και με τα τρία σερί τρίποντα του κορυφαίου όλης της Ευρώπης, Σπανούλη, στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά με 45-43 μετά από ώρα. Η συνέχεια... γνωστή.

Πρώτος σκόρερ με 22 πόντους ήταν ο Σπανούλης (5/9 τρίποντα), έχοντας και 4 ασίστ. 20 έβαλε ο Λο με 5 ασίστ, 5 ριμπάουντ, 12 ο Χάινς με 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 11 ο Σλούκας, 10 ο Άντιτς με 6 ριμπάουντ, 10 ο Περπέρογλου/

Ο Θρύλος τελείωσε με 100άρα τον τελικό και πανηγύρισε το back2back. Η απορία, όσα χρόνια και να περάσουν, θα μένει πάντα η ίδια: Μ@λ@κα, τι κάναμε!

Θυμηθείτε όλο τον αγώνα:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ