ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

S.Kontonis (no.166)

S.Kontonis (no.166)

Αχ ρε υπουργέ μου, αχ ρε υπουργέ μου.

Καιρό είχα να γράψω σε αυτή εδώ τη λίστα. Προσπαθούσα να το αποφύγω. Όχι τίποτα άλλο, είμαι και λίγο γκαντέμης. Έτσι μου λένε οι φίλοι μου. Εγώ θεωρώ ότι βλέπω μπροστά. Όποιος μπήκε… μπροστά σε αυτή εδώ τη λίστα, δεν είχε καλή εξέλιξη. Γνωστά αυτά.

Υπουργέ μου δεν ξέρω αν προλαβαίνεις να τη σώσεις την παρτίδα, αλλά δύσκολα σε βλέπω. Εκτίθεσαι. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Σκληρή. Το ξέρω. Δεν κρύβομαι. Σου μιλάω ειλικρινά. Έκανα τη μαλακία βλέπεις και ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Σε πίστεψα. Την έριξα την ψήφο μου και έχω σκυλομετανιώσει όπως και η μισή Ελλάδα.

Υπουργέ μου αλήθεια ξέρεις τι θες; Που αποσκοπείς; Μήπως σε «κοιμίσανε» οι σύμβουλοί σου. 

Ξέρεις, ακούγονται και διάφορα "περίεργα". Όπως ότι ήξερες τα πάντα για τις εκλογές στο νησί σου, στην ΕΠΣ Ζακύνθου και έκανες... πίσω με τον τρόπο σου. Κουβεντιάζεται πολύ στο νησί αυτό και είναι άσχημο. Ας μην ξεχνάς ότι από εκεί ξεκίνησες και έφτασες εδώ που έφτασες. 

Υπουργέ μου, ποιος σου λέει για τελικό με μαθητές; Ποιος σου λέει να πάρεις τον τελικό από την Αθήνα και να τον πας αλλού;

Αλήθεια, με τον Αλαφούζο τα βρήκατε τελικά ή όχι; Άλλα λες εσύ, άλλα ο Γιάννης, έχουν μπερδευτεί όλοι. Πάλι καλά που μιλάς στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις σχεδόν καθημερινά, στις εφημερίδες κάθε Σαββατοκύριακο. Μάθαμε ότι θα ανοίξει και η Θύρα 13. Συγχαρητήρια. Τους... τιμωρήσατε για τη διάρκεια της τελειωμένης γι' αυτούς σεζόν. Γιατί αν δεν θυμάστε, να σας γράψουμε εμείς να διαβάσετε ότι μέχρι να αποκλειστούν από τον Ατρόμητο στο Κύπελλο έκαναν βόλτα σε όλη την Αθήνα, στους ΑΝ.ΕΛ,, στο σπίτι του Τσίπρα, παντού. 

Υπουργέ μου δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Επειδή είμαι και άνθρωπος του αθλητισμού, έρχονται δύσκολες ημέρες. Μακάρι να σε βοηθήσουν και τα ζώδια, ο ανάδρομος Ερμής όμως είναι κάτι που πρέπει να σε προβληματίζει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ