ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η κοροϊδία φτάνει στο τέλος της...

Η κοροϊδία φτάνει στο τέλος της...

Σύμφωνα με το πλάνο που είχε καταστρώσει ο καναλάρχης με τον ... «κορυφαίο» Έλληνα προπονητή και τον, εξ Αγγλίας, μάνατζερ της ΠΑΕ, στο «πράσινο» στρατόπεδο είχαν ως στόχο την εφετινή περίοδο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μην γελάτε οι ίδιοι τα έλεγαν. Πριν όμως πανηγυρίζουν την επιστροφή τους στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος ήθελαν να παίξουν στους ομίλους του Champions League.

Έφεραν Εσιέν, Σάντσεθ και λοιπούς κορυφαίους άσους του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και ρίχτηκαν στην μάχη με τους παίκτες που είχαν από την περυσινή περίοδο. Έφαγαν την πρώτη σφαλιάρα από την Μπριζ, δέχθηκαν απανωτά χτυπήματα από την Καμπάλα και ξεκαθάρισαν ότι στρέφονται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα. Γι’ αυτό άλλωστε και δεν πούλησαν στους Βέλγους τον ... Φαν Μπάστεν των ... πολύ φτωχών.

Μετά τις επιτυχίες στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις άρχισαν τα χαστούκια και στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο καναλάρχης έπρεπε να βρει μία δικαιολογία προκειμένου να κάνει μία προσπάθεια να ηρεμήσει τους οπαδούς της ομάδας του. Είπε ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια, προσπαθεί με ... προσχηματικές δίκες να διαμορφώσει την κοινή γνώμη και φυσικά έχει και το kick off γιατί με ένα site και με μία εκπομπή στο ραδιόφωνο δουλειά δεν γίνεται.

Ο καναλάρχης προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τον κόσμο του «τριφυλλιού» ότι για όλα φταίει ο Μαρινάκης, το σύστημα της ΕΠΟ και γενικά όλοι οι άλλοι εκτός από τον ίδιο. Είναι άσχετος με το ποδόσφαιρο και ότι του λένε απλά επαναλαμβάνει. Όταν είσαι άσχετος πηγαίνεις στο CAS γιατί σου είπαν ότι θα πάρεις την θέση του Ολυμπιακού στο Champions League. Πληρώνεις λοιπόν τρία κατοστάρικα παράβολο, χωρίς να σου περισσεύουν, τρως τα μούτρα σου και συνεχίζεις να ακούς τους ίδιους ανθρώπους.

Συνεχίζεις λοιπόν να αναζητάς δικαιολογίες και παρακολουθείς τον Ολυμπιακό να προελαύνει στην Ευρώπη. Γιατί δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Κάποια στιγμή η κοροϊδία φτάνει στο τέρμα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Τα ευρώ πονάνε!

    Τα ευρώ πονάνε!

    Την έφεση περιμένουν Αλαφούζος και Παναθηναϊκός για να... φουντώσουν για τα καλά την προπαγάνδα τους! 

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ