ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το "χαστούκι" και η αγωνιστική γύμνια τους

Το

Ένα καινούργιο «ερυθρόλευκο» ταξίδι αρχίζει σήμερα το οποίο έχει πολλές ομοιότητες με τα προηγούμενα. Ίδιοι συνοδοιπόροι και ένας κοινός παρανομαστής: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Μαζί θα μετρήσουμε πάλι πολλά χιλιόμετρα ακολουθώντας την αγαπημένη μας ομάδα παντού.

Είτε πρόκειται για ποδόσφαιρο, είτε για μπάσκετ, είτε για πόλο ή βόλεϊ εδώ θα είμαστε για να τα λέμε. Δεν θα χάνουμε όμως την ευκαιρία να κάνουμε χιλιόμετρα για να πάμε Θεσσαλονίκη, «Ατίτλιον» ή Σπάτα για να εντοπίσουμε τα κακώς κείμενα όλων εκείνων που νομίζουν πως μπορούν να κοντράρουν τον Ολυμπιακό.

Ξεκίνημα σε αυτό το ταξίδι θα κάνουμε από το «Ατίτλιον» και τον ... «επικοινωνιολόγο» της «πράσινης» διοίκησης. Ο «δικαστής» από την συμπρωτεύουσα, μιας και δεν ξέρει από ποδόσφαιρο παρατηρεί από απόσταση και περιμένει να ασχοληθεί άλλα πράγματα που νομίζει ότι κατέχει.

Υπάρχει όμως κάποιος που συμβουλεύει τον καναλάρχη να βγάλει ανακοίνωση για τα παράπονα που εξέφρασε ο Ολυμπιακός για την διαιτησία στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδος. Ανακοίνωση όχι γιατί σε κάποιον δικό τους αγώνα έφταιγαν τα ball boys, τα σημαιάκια ή οι τρόμπες που φουσκώνουν τις μπάλες, αλλά για τα όσα έλεγαν οι «ερυθρόλευκοι».

Προφανώς είναι ακόμη ζαλισμένοι από το χαστούκι που έφαγαν το βράδυ της Κυριακής όταν μέσα στο ίδιο τους το κανάλι ο Βαρούχας είπε αυτό που είδε όλη η Ελλάδα, εκτός από τον «επικοινωνιολόγο» του «καναλάρχη»: Κανένα πέναλτι στην μονομαχία του Τζαβέλα με τον Μπεργκ. Κι ενώ βουίζει ακόμη το κεφάλι τους και προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρύψουν την αγωνιστική τους γύμνια, επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο τους.

Φυσικά και δεν θα ασχολούμασταν με αυτή την κίνηση, που θυμίζει πολιτικό που γνωρίζει πως θα χάσει τις εκλογές, αν δεν έπιαναν στο στόμα τους τον Ολυμπιακό. Επικοινωνιακά παιχνίδια ας κάνουν με τον προπονητή τους, τον Εσιέν και τις υπόλοιπες ... επιτυχημένες κινήσεις του περασμένου καλοκαιριού. Κάθε φορά όμως που ο «επικοινωνιολόγος» θα προσπαθεί να μπλέξει τον πρωταθλητή και κυπελλούχο Ελλάδος στα παιχνίδια του θα εισπράττει τις απαραίτητες απαντήσεις.

Υ.Γ. Στη Θεσσαλονίκη, κινούνται με περισσότερη πονηριά από τον «σύμμαχό» τους και δεν μιλάνε, τουλάχιστον οι άνθρωποι της ΠΑΕ. Απλά παίρνουν τα σφυρίγματά τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ