ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο ΣΚΑΪ, η "Δίκη" και οι... εφιάλτες του Καραμάνη!

Ο ΣΚΑΪ, η

Στα κανονικά δικαστήρια η μία καταδικαστική απόφαση διαδέχεται την άλλη. Στα... τηλεοπτικά δικαστήρια φροντίζει ο γνωστός «τηλεδικαστής» να μας χαρίσει στιγμές γέλιου. Στην τελευταία του εκπομπή των... «μεγάλων αποκαλύψεων» μετά από αρκετό καιρό ασχολήθηκε με αμφισβητούμενες φάσεις. Υπεύθυνος σχολιασμού των συγκεκριμένων φάσεων ήταν ο Ηλίας Καραμάνης ο οποίος στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά στα Χανιά ανακάλυψε τρία πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Το ξαναγράφω για όποιον μπερδεύτηκε: τρία πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Οι Χανιώτες δεν διαμαρτυρήθηκαν στην συγκεκριμένη αναμέτρηση για τις αποφάσεις του Φουκάκη, δεν ζήτησαν κάτι παραπάνω από αυτό που πήραν αλλά ο Καραμάνης είδε τρία πέναλτι υπέρ του Πλατανιά και στην περιβόητη φάση του Ιντέγε με τον Σωτηρίου, ανακάλυψε παρεμπόδιση του επιθετικού του Ολυμπιακού στον αντίπαλο, με τις τάπες. Το γεγονός ότι είχαν απόσταση ένα μέτρο μάλλον πέρασε απαρατήρητο από τον πρόεδρο της ΟΔΠΕ, ο οποίος δεν μας απασχολεί μόνο τα βράδυ της Δευτέρας όταν κάνει την εμφάνισή του στις τηλεδίκες.

Ο κύριος Καραμάνης στα μέσα του περασμένου Οκτωβρίου είχε επιχειρήσει να μπουκάρει στα γραφεία της ΕΠΟ προκειμένου να κάνει τον ορισμό των διαιτητών.

Προσέξτε, μάλιστα, την φωτογραφία που υπάρχει στο συγκεκριμένο κείμενο και είναι από την γνωστή «τηλεδίκη». Οι καλεσμένοι είναι σχεδόν ίδιοι με εκείνους που είδαμε στο βράδυ της 16ης του Ιανουαρίου. Αντί του Σπανέα υπήρχε ο Καραμάνης για να ανακαλύψει τα πέναλτι υπέρ του Πλατανιά. Μάλλον, ο κύριος Καραμάνης νομίζει ότι έχουμε αδύνατη μνήμη και ξεχνάμε τα όσα είχε κάνει όταν ήταν διαιτητής.

Για όποιον έχει ξεχάσει μπορεί εύκολα να θυμηθεί σε αυτό το βίντεο τι έκανε τότε ο διαιτητής Καραμάνης, ποιοι τον έβριζαν για τις αποφάσεις του και τώρα είναι συνομιλητές του στις ίδιες εκπομπές.

Όταν πρέπει να δικαιολογήσεις το παχυλό μεροκάματο στον άσχετο από ποδόσφαιρο «καναλάρχη», νομίζω ότι οι καλεσμένοι θα είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι και οι «ανακαλύψεις» θα συνεχιστούν.

Υ.Γ. Πόσες φορές στις τελευταίες αναμετρήσεις των «πράσινων», στο δημοτικό γήπεδο των Αμπελοκήπων, έχει εμφανιστεί ο «πρόεδρος - καναλάρχης»;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ