ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα... νούμερα του Kick Off, η τηλεθέαση και ο "πρασινοφρουρός"

Τα... νούμερα του Kick Off, η τηλεθέαση και ο

Έχει αρκετό ενδιαφέρον να παρακολουθεί κανείς τις κινήσεις των πάλαι ποτέ συντελεστών του Kick Off. Μιλάμε για την εκπομπή την οποία την έβλεπαν συγγενείς και φίλοι τους και προσπαθούσαν κάθε Δευτέρα να μας πείσουν ότι όλη η Ελλάδα συγκλονισμένη περίμενε τις βαθυστόχαστες αναλύσεις τους.

Εφέτος όμως στο Νέο Φάληρο, ακολουθούν διαφορετική διαδρομή και οι… Βασίληδες έμειναν μακριά από την οθόνη. Και όταν έχεις καλομάθει με την δημοσιότητα που σου προσφέρει το “γυαλί” τα πράγματα γίνονται δύσκολα.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις λοιπόν, ο πρώην “πρασινοφρουρός” έχει αρχίσει  δριμύτατη κριτική στον πρόεδρο της “πράσινης” ΠΑΕ. Ανακαλύπτει τις αντιδράσεις των οπαδών στα αποτυχημένα αποτελέσματα, ενώ το ίδιο διάστημα τα δύο χρόνια που πληρωνόταν από το κανάλι του Νέου Φαλήρου μόνο οι οπαδοί του Ολυμπιακού αντιδρούσαν στα social media μάλλον γιατί είχαν κουραστεί να πανηγυρίζουν τίτλους.

Ο έταιρος Βασίλης της παρέας βρήκε τρόπο, για την ώρα τουλάχιστον να παραμείνει στην δημοσιότητα. Μέχρι και τον καθηγητή διαιτησίας κάνει και στο πέναλτι που δεν είδε ο Καλογερόπουλος στην Ξάνθη είπε ότι είναι κίτρινη για τον Λισγάρα γιατί ο αμυντικός των γηπεδούχων είχε γυρισμένη την πλάτη. Δεν είδε ποτέ ότι ο Λισγάρας κάνει κίνηση με το δεξί του χέρι; Δεν είδε ότι ο αμυντικός της Ξάνθης παρακολουθεί την φάση; Μήπως να ακούσουν στην ΚΕΔ την τοποθέτησή του και να αλλάξουν τον κανονισμό; Μήπως να τον ακούσουν και οι ποδοσφαιριστές και να κάνουν χέρι στην περιοχή με γυρισμένη την πλάτη; Αν όμως το παίζεις ξερόλας θα προσπαθήσει και εδώ να κάνει το άσπρο μαύρο.

Υ.Γ.: Ορισμένοι μυαλοπώληδες προσπαθούν να πείσουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ότι η διαιτησία στην Ξάνθη ήταν 50-50. Για την Ριζούπολη τι θα τους πουν;

Υ.Γ.1: Εστερσουντ, Λεβαδειακός και Απόλλων και λένε στον κόσμο τους ότι στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στον κόσμο τους....

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ