ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Για εσένα, παντού ταξιδεύω...»

«Για εσένα, παντού ταξιδεύω...»

Τι και αν ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην Πορτογαλία για να έχει ελπίδες πρόκρισης, αυτό που έμεινε ήταν η παρουσία του λαού του Θρύλου! 1.500 Ολυμπιακοί μέσα στο γήπεδο της Σπόρτινγκ δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν και έκαναν υπερήφανο όλο τον κόσμο του συλλόγου.

Ο καλύτερος λαός σε όλο τον πλανήτη! Δεν είναι η πρώτη φορά που το αποδεικνύουν αυτό, είναι κάτι που το βλέπουμε, το διαπιστώνουμε και το νιώθουμε συνεχώς.

«Τα μυαλά μας κόκκινα βαμμένα, για εσένα, παντού ταξιδεύω. Χιλιόμετρα κάνω και αρρωσταίνω, κάθε μέρα, πολλές αλητείες»!

Σύνθημα το οποίο τα λέει όλα για αυτόν τον υπέροχο λαό...

Κόσμος ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί στην προσωπική του ζωή με τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Η ζωή εδώ στην χώρα μας είναι καθημερινά «πλήρωσε αυτό, πλήρωσε εκείνο, πλήρωσε το άλλο» και τι έχουν; Μία αγάπη και καψούρα μεγάλη, τον Ολυμπιακό!

Πληρώνουν από το υστέρημά τους για να ταξιδέψουν στη Λισαβόνα και όχι μόνο! Για να δουν μόνο και μόνο 90 λεπτά την αγαπημένη τους ομάδα. Αυτό είναι λατρεία, αυτό είναι πίστη, αυτό είναι αγάπη για την ομάδα σου!

Δεν είναι μόνο αυτοί που ταξίδεψαν στη Λισαβόνα, είναι και όσοι ακολούθησαν μετά στο Μιλάνο για τον αγώνα μπάσκετ, για 40 λεπτά μόνο!

Και πάλι όμως δεν είναι μόνο αυτοί, είναι άλλοι πόσοι χιλιάδες και εκατομμύρια σε όλη την Ελλάδα που ο καθένας πληρώνει για να δει τον Ολυμπιακό. Είτε για να βρεθεί στο Καραϊσκάκη, πηγαίνοντας απλά από το σπίτι του στο Φάληρο και πληρώνει το εισιτήριο ή έχει δώσει τα λεφτά του για το διαρκείας ή φεύγει ταξίδι από την Επαρχία για να βρεθεί στον Πειραιά και να δει από κοντά ματς του Θρύλου, ή ακόμη και να βγει σε μία καφετέρια να πληρώσει έναν καφέ για να δει το παιχνίδι.

Στην εποχή που είμαστε τίποτα δεν πρέπει να υποτιμάμε και κανέναν. Για κάποιον αυτά τα 3, 4, 5 ευρώ που μπορεί να δίνει κάθε εβδομάδα για έναν καφέ να δει τον αγώνα στην τηλεόραση γιατί δεν έχει το συνδρομητικό, ίσως είναι πολλά.

Για αυτό και μία εκδρομή 1.500 ανθρώπων στην Πορτογαλία αποκτά μεγαλύτερη αξία! Γιατί στην εποχή που είμαστε τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο ή εύκολο...

Για αυτά και για άλλους τόσους λόγους ο λαός του Θρύλου είναι ο καλύτερος σε όλο τον κόσμο και δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν άλλον!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ