ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ένα ευχέλαιο και γρήγορα ή έστω μία εξήγηση!

Ένα ευχέλαιο και γρήγορα ή έστω μία εξήγηση!

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι συμβαίνει στον φετινό Ολυμπιακό! Οι τραυματισμοί έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και το ερώτημα που προκύπτει είναι μέχρι πότε θα αντέξει η ομάδα να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της με τους μισούς παίκτες!

Νίκησε την ΤΣΣΚΑ, νίκησε την Εφές στην Τουρκία και τώρα καλείται να αγωνιστεί στη Λιθουανία με τη Ζαλγκίρις χωρίς Πρίντεζη, Μιλουτίνοφ, Μάντζαρη, Αγραβάνη και Τιλί! Οι δύο τελευταίοι είναι μόνιμοι τραυματίες, αλλά δεν γίνεται να μην τους συμπεριλαμβάνουμε στις απουσίες, από τη στιγμή που αγωνίζονται στην ίδια θέση και λείπει και ο Πρίντεζης και στο στο «4» ο Ολυμπιακός μένει... ορφανός!

Πλέον δεν είναι πλάκα αυτό, αλλά έχει αρχίσει να αποκτά κάθε σοβαρότητα, ότι θα πρέπει ο Ολυμπιακός να κάνει επιτέλους ένα ευχέλαιο στην ομάδα. Ή έστω να δοθεί μία λογική εξήγηση για τους τόσους τραυματισμούς που έχουν περάσει οι «ερυθρόλευκοι» στη μέχρι τώρα αγωνιστική περίοδο.

Δεν λέμε καλό είναι το γεγονός ότι η ομάδα μπορεί και ανταποκρίνεται στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, από τη στιγμή που είναι πρώτη στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας, αλλά από την άλλη αυτό θα συμβαίνει μέχρι πότε; Ως πότε θα μπορεί η ομάδα να παίζει μισή και να σηκώνει αυτό το βάρος της Ευρώπης, όπου είναι και οι πιο δυνατοί αγώνες.

Ας ελπίσουμε, λοιπόν, με τη νέα χρονιά να σταματήσουν και οι τραυματισμοί έτσι ώστε να καταφέρει και ο Ολυμπιακός να αγωνιστεί πλέον «γεμάτος». Γιατί μέχρι τώρα δεν έχει μπορέσει η ομάδα ούτε σε ένα ματς να παίξει χωρίς απουσίες!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ