ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τον είδαν να ανεβαίνει και άρχισαν τα δικά τους...

Τον είδαν να ανεβαίνει και άρχισαν τα δικά τους...

Έτσι είναι, είδαν τον Ολυμπιακό του πρώτου ημιχρόνου με τη Λαμία και τον Ολυμπιακό όλου του αγώνα με την Ξάνθη και άρχισαν ήδη να τρέμουν με... ενάμιση αγώνα! Ο Όσκαρ Γκαρθία ήρθε και έχει βάλει ήδη μπροστά το σχέδιό του για να δει την ομάδα που ο ίδιος θέλει να δημιουργήσει και τα πρώτα αποτελέσματα άρχισαν να φαίνονται στο χορτάρι.

Ο Ολυμπιακός την Ξάνθη την «πάτησε» και την έκανε ό,τι ήθελε! Και αντί να σταθούν σε αυτό τα υποτιθέμενα αντικειμενικά σάιτ, έχουν αρχίσει να γράφουν τα δικά τους ψέματα.

Λένε για διαιτησία και για το πέναλτι του Φορτούνη, λένε για τις δικές τους διαιτησίες, λένε ότι τους έφταιγε το γήπεδο της Λάρισας (λες και ο Ολυμπιακός έπαιξε σε άλλο και όχι στο ίδιο χωράφι) και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς για να καλύψουν τη δική τους ανυπαρξία.

Όλο τον προηγούμενο καιρό που ήταν εκείνοι στην πρώτη θέση και ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε τόσο καλό ποδόσφαιρο ήταν όλα καλά! Σωστές διαιτησίες, καλά τα γήπεδα, όλα καλά...

Τώρα όμως που βλέπουν ότι ο Θρύλος πλέον έχει αρχίσει να τρομάζει τους αντιπάλους του με την εικόνα του στο γήπεδο, έβαλαν μπροστά τα ψέματά τους και πηγαίνουν. Στοχεύουν και τους παίκτες του Ολυμπιακού και αρχίζουν ξανά το παιχνίδι της προπαγάνδας τους.

Αυτή όμως είναι μία ακόμη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού. Κόντρα σε όλους και σε όλα, τους ανάγκασε να επιστρέψουν στις παλιές τους τακτικές γιατί απλά δεν μπορούν να ακολουθήσουν τον Θρύλο!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ