ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για αυτό το όγδοο θα είναι πιο γλυκό!

Για αυτό το όγδοο θα είναι πιο γλυκό!

Είμαστε λίγο μετά από τα μισά του πρωταθλήματος και ήδη μας έχουν δώσει τόσους λόγους για να αισθανόμαστε ότι το φετινό πρωτάθλημα που θα είναι και το 8ο σερί του Ολυμπιακού γράφοντας μία νέα σελίδα στην τεράστια σελίδα του, θα είναι το πιο γλυκό!

Πρώτος απ' όλους γιατί ο Θρύλος είναι κόντρα σε όλους και σε όλα! Και έτσι γουστάρει ο λαός του Ολυμπιακού, να είναι κόντρα σε όλα και να βγαίνει πάντα νικητής!

Και φέτος προσπαθούν με κάθε τρόπο να ρίξουν λάσπη στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας και να τον «χτυπήσουν» με κάθε τρόπο και μέσο, αλλά καταλαβαίνουν ότι δεν τους βγαίνει και ψάχνουν συνεχώς νέους τρόπους.

Τώρα το έχουν γυρίσει και σε ποδοσφαιριστές πλέον. Κάνουν επιθέσεις σε παίκτες του Θρύλου, όπως αυτό που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα με τον Κώστα Φορτούνη. Και πάλι όμως, στο κενό έχουν πέσει και αυτές οι προσπάθειές τους.

Το φοβερό είναι ότι προσπαθούν με τις επιθέσεις τους στον Ολυμπιακό να καλύπτουν τα δικά τους ρεζιλίκια!

Τα ρεζιλίκια της εξυγίανσης που βλέπουμε κάθε εβδομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μεσοβδόμαδα μέτρησαν γκολ του ΠΑΟΚ που ήταν δύο μέτρα οφσάιντ, στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Απόλλων Σμύρνης δεν έδωσαν πέναλτι σε χέρι ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ, στο ματς της ΑΕΚ επίσης άφησαν γκολ οφσάιντ να μετρήσει και η αντίπαλη ομάδα ξαφνικά άλλαξε τον βασικό της τερματοφύλακα πριν το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ για να κάνει ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγορία ένας 34χρονος...

Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί το φετινό, το 8ο, θα είναι και το πιο γλυκό για τον Θρύλο μας!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ