ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αντί για πρωτάθλημα έχουμε δικαστικές... αγωνιστικές!

Αντί για πρωτάθλημα έχουμε δικαστικές... αγωνιστικές!

Η αλήθεια είναι ότι μας είχαν ζαλίσει όλη την φετινή σεζόν ότι έχουμε το καλύτερο και πιο αξιόπιστο πρωτάθλημα και ότι χαίρεται ο κόσμος να το βλέπει! Τώρα όμως ξαφνικά, αν εξαιρέσει κανείς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, όλοι έχουν σταματήσει να το λένε αυτό...

Μα γιατί άραγε;

Γιατί κατάντησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο να το βλέπουμε κάθε εβδομάδα σε δικαστικές αίθουσες Super League και ΕΠΟ. Σε λίγο έτσι όπως έκαναν το ποδόσφαιρο οι εξυγιαντές, θα βγαίνει το πρόγραμμα της Super League και θα γράφει «ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Αίθουσα 1», «Λεβαδειακός-Πλατανιάς Αίθουσα 2» και πάει λέγοντας...

Εκεί μας έφτασαν, αντί να περιμένουμε τελικά αποτελέσματα των αγώνων, καθόμαστε και περιμένουμε τα αποτελέσματα των αποφάσεων που είναι να βγάλουν οι πρόεδροι των Πειθαρχικών και όχι μόνο!

Ας βγουν ξανά να μας πουν ότι φέτος είναι το πιο αξιόπιστο, το πιο... καθαρό, το καλύτερο από άποψη θεάματος και τα λοιπά.

Αλλά έτσι είναι, θέλουν να διεκδικήσουν ένα πρωτάθλημα και προκειμένου ο καθένας να το εξασφαλίσει από την πλευρά του, βάζουν άλλα μέσα και μπαίνουν σε άλλες διαδικασίες, με συνέπεια τώρα να τσακώνονται μεταξύ τους και να την πληρώνουν όλοι με την απόφαση του Υφυπουργού να διακόψει το πρωτάθλημα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ