ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το πιστεύει ο κόσμος γιατί βγάζουν εμπιστοσύνη...

Το πιστεύει ο κόσμος γιατί βγάζουν εμπιστοσύνη...

Ναι μεν ηττήθηκαν άνδρες και γυναίκες στους πρώτους τελικούς του Challenge Cup από Ραβένα εκτός έδρας και Μπούρσα εντός αντίστοιχα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο κόσμος δεν στηρίζει τις δύο ομάδες. Ο κόσμος του Θρύλου είναι δίπλα στα δύο τμήματα του Ερασιτέχνη από τη μία γιατί για ακόμη μία φορά τον έκαναν περήφανο με την πορεία τους στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, ενώ από την άλλη αμφότερες οι ομάδες βγάζουν εμπιστοσύνη μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Δείχνουν ότι μπορούν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να φέρουν τις κούπες στο μεγάλο Λιμάνι.

Είναι ομάδες που βγάζουν πάθος και ψυχή στο παιχνίδι τους και αυτό είναι κάτι που θα μετρήσει σημαντικό στους επαναληπτικούς τελικούς της διοργάνωσης.

Εξάλλου αυτό φαίνεται και από την κίνηση των εισιτηρίων για τον τελικό με τη Ραβένα στους άντρες, που θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Παρά το 3-1 σετ του πρώτου ματς στην Ιταλία, ο λαός του Θρύλου θα γεμίσει το ΣΕΦ και θα στηρίξει τους «ερυθρόλευκους» για την κατάκτηση του τροπαίου.

Από την άλλη, στις γυναίκες το έδειξε ο κόσμος στο Ρέντη μετά το τέλος του αγώνα. Η τούρκικη ομάδα ναι μεν νίκησε με 3-1 σετ, αλλά ο κόσμος έκατσε στις κερκίδες και αποθέωσε τις αθλήτριες του Ολυμπιακού.

Για αυτό, λοιπόν, πιστεύει ο κόσμος στην ανατροπή. Γιατί οι ομάδες του Θρύλου βγάζουν εμπιστσοσύνη με την παρουσία τους στο γήπεδο και δείχνουν ότι μπορούν να φτάσουν στο ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ