ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τελείωσε και επίσημα η παρωδία, εμείς τη δουλειά μας!

Τελείωσε και επίσημα η παρωδία, εμείς τη δουλειά μας!

Επιτέλους τελείωσε και επίσημα η φετινή παρωδία ή αλλιώς η «ελληνική τραγωδία» όπως χαρακτηρίζουν στην Ευρώπη το ελληνικό ποδόσφαιρο! Ολοκληρώθηκε και ο θεσμός του Κυπέλλου, μετά από το πρωτάθλημα και ζήσαμε ξανά στιγμές... περηφάνιας.

Είδαμε τους οπαδούς των ομάδων να ανταλλάσουν απόψεις με τις δυνάμεις της αστυνομίας, αναφορικά με την κοινωνία, το ποδόσφαιρο ακόμη και για το τι χρώμα θα φορεθεί φέτος το καλοκαίρι... Φυσικά με αυτά δεν θα ασχοληθεί κανείς, έγινε ό,τι έγινε στις κερκίδες και έξω από το ΟΑΚΑ και άντε να πληρώσουν κάνα πρόστιμο ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Από τη στιγμή που ο τελικός ξεκίνησε και έληξε, τότε... όλα καλά για την ΕΠΟ! Εδώ πέρσι είχαν βγάλει ανακοίνωση για τον τελικό «διαφήμιση», δεν θα είναι ικανοποιημένοι με τον φετινό που δεν υπήρξε ούτε μία μαχαιριά;

Μετά από την παρένθεση αναφορικά με τον τελικό Κυπέλλου και γενικότερα για τα όσα έκαναν φέτος στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την... εξυγίανση που τόσο μας διαφήμισαν αλλά τελικά τα έκαναν μαντάρα, ας πάμε στο ένα και σημαντικό θέμα που ενδιαφέρει όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Φυσικά αυτό δεν είναι κανένα άλλο από τον ίδιο τον Ολυμπιακό!

Αυτό που ενδιαφέρει τους πάντες είναι το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι άνθρωποι του Θρύλου έκαναν την αυτοκριτική τους, είδαν που έγιναν τα λάθη τόσο το περασμένο καλοκαίρι όσο και κατά τη διάρκεια της σεζόν και είναι έτοιμοι για να κάνουν ό,τι πρέπει ώστε την καινούργια χρονιά ο Ολυμπιακός να επιστρέψει και πάλι εκεί που του αξίζει, δηλαδή στην κορυφή.

Αφήνουμε, λοιπόν, πίσω μας την φετινή αγωνιστική σεζόν, κρατάμε τα λάθη για να μην γίνουν ποτέ ξανά και προχωράμε! Ο Θρύλος θα επιστρέψει και αυτό θα πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους όλοι όσοι πιστεύουν το αντίθετο.

Ό,τι έκαναν φέτος έκαναν... Κατέστρεψαν το ελληνικό ποδόσφαιρο με την «εξυγίανσή» τους, αλλά δεν θα τους περάσουν τα ίδια και δεύτερη χρονιά!

Οι πρώτες βάσεις έχουν μπει. Ο Ολυμπιακός έφερε τον νέο προπονητή νωρίτερα από κάθε άλλη φορά και ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει εδώ και ημέρες για το «χτίσιμο» του νέου Θρύλου που θα φτάσει και πάλι στην κορυφή και θα κοιτούν όλοι την πλάτη του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ