ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μένουμε όλοι στην εικόνα, αλλά έχουν και αυτά σημασία...

Μένουμε όλοι στην εικόνα, αλλά έχουν και αυτά σημασία...

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έκανε γνωστό ποιες ομάδες πήραν αδειοδότηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο και θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν το «παρών» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Ολυμπιακός φυσικά είναι μία απ' αυτές.

Ο φάκελος των «ερυθρόλευκων» εξετάστηκε και πήρε το «ΟΚ» μέσα σε μόλις λίγα λεπτά.

Για μερικούς αυτό είναι κάτι... μικρό ή κάτι που θεωρείται δεδομένο. Όμως θα πρέπει να δούμε και την άλλη πλευρά. Πως για να μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι σε αυτό το επίπεδο, δηλαδή να τελειώνει με τα τυπικά πράγματα μέσα σε λίγα λεπτά, κάποιοι άνθρωποι δουλεύουν από πίσω και κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς ότι όλες οι μεγάλες ομάδες της Ελλάδας έχουν περάσει από τη διαδικασία απόρριψης φακέλων τους, εκτός όμως ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» ποτέ δεν έχουν μπει στη διαδικασία αυτή, γιατί πάντα μα πάντα έκαναν τα προβλεπόμενα και η ομάδα είναι όπως πρέπει.

Αυτό το τονίζουμε όχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά γιατί όλοι μας στεκόμαστε στην εικόνα της ομάδας σε μία αγωνιστική χρονιά και αφήνουμε στην άκρη αυτά τα θεωρητικά απλά αλλά σημαντικά πράγματα στα οποία ο σύλλογος λειτουργεί άψογα.

Γιατί αν το πάρουμε ιστορικά και μάλιστα όχι πολλά χρόνια πριν, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός συνεχώς τα τελευταία χρόνια, Άρης, Πανιώνιος και άλλες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας έχουν περάσει από τη διαδικασία απόρριψης φακέλου και απαγόρευσης μεταγραφών ή συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός ποτέ δεν έχει αφήσει τα πράγματα να φτάσουν μέχρι εκεί, γιατί λειτουργεί όπως πρέπει και είναι ένας σύλλογος που είναι πάντα τυπικός στις υποχρεώσεις του και σε όλα όσα πρέπει για να υπάρχει η κανονικότητα μέσα στην ομάδα.

Είναι απ' αυτά τα πράγματα που θεωρούμε όλοι μας λογικά και φυσιολογικά, αλλά επί της ουσίας για να είναι έτσι κάποιοι λειτουργούν και κάνουν τη δουλειά τους σωστά. Και στον Ολυμπιακό ποτέ κανείς δεν έχει χρειαστεί να κάνει δεύτερες σκέψεις για φακέλους και οτιδήποτε άλλο λειτουργικής σημασίας για τον σύλλογο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ