ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Είπαμε, τίποτα δεν μας προκαλεί εντύπωση...

Είπαμε, τίποτα δεν μας προκαλεί εντύπωση...

Το είχαμε αναφέρει και τις προάλλες εδώ στο REDKING ότι δεν μας προκαλεί καμία απολύτως εντύπωση αυτό που έγινε με τις εκθέσεις των παρατηρητών και της αστυνομίας, για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και τα επεισόδια που υπήρξαν από τους οπαδούς των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ...

Έτσι δεν μας προκαλεί εντύπωση ούτε η τιμωρία που υπήρξε στις δύο ομάδες. Ποια τιμωρία δηλαδή, αλλά τέλος πάντων, έστω αυτό που ανακοίνωσαν ως τιμωρία, δηλαδή το χρηματικό πρόστιμο που επιβλήθηκε στους δύο συλλόγους.

Είχαμε πει ότι τίποτα δεν μας προκαλεί εντύπωση και είχαμε γράψει εδώ στο σάιτ ότι η τιμωρία όπως όλα δείχνουν θα είναι απλά ένα χρηματικό πρόστιμο και όχι τα όσα αναφέρουν οι κανονισμοί. Ήταν κάτι που «φώναζε» από μακριά μετά από τα... μαγειρέματα στις εκθέσεις.

Δεν είναι κάτι που δεν περιμέναμε, λίγη επαφή να έχεις με το... άθλημα και καταλαβαίνεις αμέσως ότι από την αρχή αυτό ήθελαν να κάνουν και το κατάφεραν.

Στο ΟΑΚΑ έπεσε το ξύλο της αρκούδας, πάλι, και οι παρατηρητές αλλά και η αστυνομία δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα απολύτως! Οι φωτοβολίδες ευθείας βολής ξαφνικά... εξαφανίστηκαν, όπως και τα όσα «εργαλεία» είχαν στα χέρια τους οι οπαδοί των δύο ομάδων.

Έδειξαν για μία ακόμη φορά το πραγματικό πρόσωπο της... εξυγίανσης και τις προθέσεις τους και για τη νέα αγωνιστική περίοδο...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ