ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καλό το παιχνίδι τους, όμως δεν περνάει...

Καλό το παιχνίδι τους, όμως δεν περνάει...

Τόσα χρόνια πλέον δεν έχουν βαρεθεί; Κάθε αγωνιστική περίοδο όποτε φτάνουμε λίγο πριν τους τελικούς του πρωταθλήματος στο μπάσκετ όλο και αυξάνονται τα δημοσιεύματα που θέλουν όλη την Ευρώπη να ενδιαφέρεται για τους παίκτες του Ολυμπιακού!

Τυχαίο είναι αυτό, μη νομίζετε ότι είναι κάτι σκόπιμο...

Φέτος δεν έχουν τελειώσει ακόμα ούτε τα ημιτελικά και έχουμε διαβάσει ότι φεύγει ο Σπανούλης, ο Παπαπέτρου, ο Σφαιρόπουλος και το νέο σενάριο την φετινή αγωνιστική περίοδο είναι η αλλαγή... διοίκησης στους «ερυθρόλευκους»!

Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι πλέον δεν περνάει η τακτική τους, έχουν κουράσει και πλέον είναι και προβλέψιμοι με τα δημοσιεύματά τους.

Στόχος τους είναι να αποπροσανατολίσουν την ομάδα και να μην πάει συγκεντρωμένη στους τελικούς. Η αλήθεια είναι ότι προηγούμενα χρόνια το έχουν καταφέρει αυτό, αλλά πλέον έχουν γνώση οι φύλακες και δεν είναι τόσο εύκολο να το καταφέρουν ξανά.

Από την άλλη όμως θα πρέπει και η ίδια η ομάδα να δώσει τις απαντήσεις της στο παρκέ. Πρέπει να συνέλθει και να εμφανιστεί διαφορετική στους τελικούς γιατί η εικόνα της δεν είναι καλή και την εποχή αυτή θα έπρεπε ο Ολυμπιακός να παίζει το καλύτερό του μπάσκετ.

Αυτό, λοιπόν, που πρέπει να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι να δείξουν και στην πράξη ότι δεν καταλαβαίνουν και δεν ακούν τίποτα από αυτά τα... περίεργα δημοσιεύματα!

Γιατί φυσικά για τον Ολυμπιακό γράφουν ό,τι δημοσιεύεται στο εξωτερικό για παίκτες που ενδιαφέρουν ομάδες της Ευρώπης, παράλληλα τα «φουσκώνουν» ακόμη περισσότερο, αλλά όταν αναφέρουν έξω κάτι για τον Παναθηναϊκό γίνεται απλώς μία αναφορά!

Τώρα που ο Σίνγκλετον όχι απλά έχει γραφτεί ότι θα αγωνίζεται αλλού, αλλά όπως λένε στο εξωτερικό έχει ήδη υπογράψει, δεν λένε τίποτα!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ