ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τι γίνεται με τον φάρο; Όλα καλά;

Τι γίνεται με τον φάρο; Όλα καλά;

Ξαφνικά όλα έφτιαξαν στο μπάσκετ και τώρα ηρέμησαν που πήγε η σειρά των τελικών στο 1-1... Ο Ολυμπιακός σίγουρα δεν αντέδρασε όπως θα έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στο ΣΕΦ, αλλά έφτασε το ματς στο τρίποντο και οι διαιτητές επειδή εκεί προφανώς είδαν... φουριόζους τους «ερυθρόλευκους» είπαν να παρέμβουν!

Ούτε καν οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν περίμεναν ότι θα δοθεί φάουλ υπέρ τους!

Αν δει κανείς την φάση σε βίντεο ακούγεται το σφύριγμα των διαιτητών και οι παίκτες του Ολυμπιακού περιμένουν να δοθεί υπέρ του Παπαπέτρου το φάουλ και από την άλλη οι «πράσινοι» επίσης περιμένουν να πάνε σε θέση άμυνας...

Ούτε στην τηλεόραση κατάλαβαν τι έδωσαν οι διαιτητές, παρά το γεγονός ότι η φάση προβλήθηκε στη συνέχεια άλλες 2 με 3 φορές! Είναι απ' αυτά που μόνο ο διαιτητής ξέρει τι δίνει και κάνει και τον... ανήξερο!

Επίσης αν ήταν τόσο σίγουρος για αυτό που είχε δώσει και πίστευε ότι δεν αδίκησε τον Ολυμπιακό, γιατί δεν τιμώρησε κανέναν από τους «ερυθρόλευκους» με τεχνική ποινή για τις διαμαρτυρίες τους; Μα φυσικά γιατί ήξερε ότι αυτό που είχε δώσει δεν ήταν σωστό και από τη στιγμή που η δουλειά έγινε, δεν χρειάστηκε να ρίξει και άλλο... λάδι στη φωτιά!

Επιτέλους ας ασχοληθεί κάποιος από τους αρμόδιους σοβαρά με τη διαιτησία του μπάσκετ και ας σταματήσουν να κάνουν τους αδιάφορους.

Γιατί τώρα που νίκησε ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ και έγινε το 1-1 μια χαρά σφυρούν... κλέφτικα, όπως το ίδιο έκαναν και μετά το ΟΑΚΑ στον πρώτο τελικό. Τότε που ο Ολυμπιακός νίκησε, αλλά η διαιτησία έκανε όργια! Ποιος ασχολήθηκε με τη διαιτησία; Ποιος τιμώρησε τους ρέφερι για αυτά που έκαναν;

Μα φυσικά η απάντηση είναι μία και στις δύο ερωτήσεις, κανείς...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ