ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φανταστείτε να ήταν 500.000 τα μέλη!

Φανταστείτε να ήταν 500.000 τα μέλη!

Στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες για τα ομαδικά αθλήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο κόσμος του συλλόγου έζησε μεγάλες και ιστορικές στιγμές!

Πέρα από τις εγχώριες επιτυχίες σηκώνοντας σε όλα τα ομαδικά αθλήματα ο Ερασιτέχνης το πρωτάθλημα, είχε διακρίσεις και στην Ευρώπη. Συνολικά σε 4 ευρωπαϊκούς τελικούς έδωσε το «παρών» ο σύλλογος σε βόλεϊ και πόλο, σηκώνοντας τα δύο τρόπαια ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Φυσικά στις επιτυχίες αυτές μερίδιο έχει και ο κόσμος του Ολυμπιακού με την βοήθειά του μέσω των μελών και της κάρτας φιλάθλου.

Φανταστείτε, λοιπόν, τι θα κατάφερνε ο σύλλογος αν είχε 500.000 μέλη και κάρτες φιλάθλου! Που αν αναλογιστεί κανείς τον κόσμο που έχει ο Ολυμπιακός σε όλη τη γη, το παραπάνω νούμερο είναι μικρό...

Κανείς δεν πρέπει να αγνοεί τα μέλη και την κάρτα φιλάθλου. Είναι η οικονομική ενίσχυση του κόσμου προς τον Ερασιτέχνη που έχει φτάσει στο υψηλότερο σκαλί της Ευρώπης και έχει κάνει περήφανη όλη την χώρα στις διοργανώσεις εκτός Ελλάδας, διαφημίζοντας τον ελληνικό αθλητισμό με τον καλύτερο τρόπο!

Και αυτό που είπε και ο Τάκης Τσουκαλάς στην εκπομπή «Άντε Γεια» το βράδυ της Δευτέρας. Ακόμη και όσοι βρίσκονται στην επαρχία και δεν μπορούν να πάρουν εισιτήριο διαρκείας, καλό θα είναι να πάρουν μία κάρτα φιλάθλου, γιατί τα 10 ευρώ της κάρτας είναι η στήριξή μας προς τον Ερασιτέχνη και τον σύλλογο που μας κάνει περήφανους!

Η φωτογραφία του κειμένου μόνο τυχαία δεν είναι...

Είναι από την ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού «olympiacossfp.gr» και το πεδίο που υπάρχει για την εγγραφή και ανανέωση μελών, την οποία μπορεί ο καθένας να την κάνει και online!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ