ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στον Ολυμπιακό δεν του χαρίζουν γήπεδο...

Στον Ολυμπιακό δεν του χαρίζουν γήπεδο...
Book Small Mobile

Γράφτηκε στο διαδίκτυο ότι ο Ολυμπιακός υποβιβάζει τον εαυτό του στην Ευρώπη και θίχτηκαν οι άνθρωποι επειδή οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να λάβουν μέρος στο Challenge Cup στο βόλεϊ και στο χάντμπολ στο EHF CUP, δηλαδή όχι στις ανώτερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις που είχε το δικαίωμα.

Και ως ευαίσθητοι που είναι και θέλουν πάντα το καλύτερο για τον ελληνικό αθλητισμό, είπαν να ασχοληθούν με την επιλογή του Ολυμπιακού.

Ξέχασαν βέβαια να αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» διάλεξαν στο βόλεϊ το Challenge Cup γιατί δεν έχουν γήπεδο που να πληροί τις προϋποθέσεις της διοργάνωσης του Champions League.

Βλέπετε στον Ολυμπιακό δεν έχει χαριστεί γήπεδο από το κράτος, όπως συμβαίνει με άλλες ομάδες...

Δεν πήραν οι «ερυθρόλευκοι» ένα γήπεδο τσάμπα για να το χρησιμοποιεί για τα τμήματα βόλεϊ και όχι μόνο. Παίζουν στο Ρέντη, γήπεδο το οποίο έχει αναβαθμίσει μόνος του ο σύλλογος, χωρίς την βοήθεια κανενός...

Επίσης, δεν είχαμε δει την ίδια ευαισθησία προς τον ελληνικό αθλητισμό και περισσότερο προς το ελληνικό βόλεϊ όταν τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν ομάδες που δήλωναν επίσης συμμετοχή σε άλλες διοργανώσεις απ' αυτές που μπορούσαν ή που τιμωρούνταν από τη CEV γιατί δεν «κατέβαιναν» καν να αγωνιστούν!

Τώρα όμως ο Ολυμπιακός... πουλάει για να γράψουν οτιδήποτε...

Φυσικά είναι οι ίδιοι που όταν οι γυναίκες του Ολυμπιακού έφεραν την πρώτη ευρωπαϊκή κούπα στο ελληνικό βόλεϊ ήταν για αυτούς μία απλή... επιτυχία!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ