ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Υποχρέωση όλων η ερυθρόλευκη φανέλα

Υποχρέωση όλων η ερυθρόλευκη φανέλα

Εδώ και ημέρες στα social media έχει ξεκινήσει μία «εκστρατεία» με σκοπό στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπέρνλι όλο το Καραϊσκάκη να είναι «ντυμένο» στα ένδοξα χρώματα του συλλόγου, στα ερυθρόλευκα! Όλος ο κόσμος καλεί όσους δώσουν το «παρών» στον Ναό να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα του Θρύλου.

Οποιασδήποτε χρονιάς και να είναι η φανέλα δεν έχει σημασία, αυτό που έχει είναι όλος ο κόσμος να είναι ντυμένος στα ερυθρόλευκα. Να δει η Μπέρνλι όλο το γήπεδο στα χρώματα της ομάδας και να πάθουν... πλάκα οι ποδοσφαιριστές της με την ατμόσφαιρα που ξέρει να δημιουργεί μόνο ο λαός του Ολυμπιακού!

Ο κόσμος παίζει τη δική του μπάλα την Πέμπτη και θα πρέπει να είναι δυναμική η παρουσία όλων στις κερκίδες του Καραϊσκάκη. Φωνάζουμε για την ομάδα, ωθούμε τους παίκτες προς τη νίκη και πανηγυρίζουμε φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα.

Τα χρώματα αυτά που λατρεύουμε από μικρά παιδιά, απ' όταν γεννηθήκαμε!

Πάμε Καραϊσκάκη την Πέμπτη ντυμένοι στα ερυθρόλευκα και έτοιμοι να «βγάλουμε» την φωνή μας για να δώσουμε στους παίκτες την ώθηση που χρειάζονται για να έρθει η νίκη και να γίνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ