ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αυτό το συναίσθημα που περιμένεις να δεις Θρύλο

Αυτό το συναίσθημα που περιμένεις να δεις Θρύλο

Την περασμένη Κυριακή όλος ο κόσμος που βρέθηκε στο Καραϊσκάκη έφυγε «χορτασμένος» και «γεμάτος» απ' αυτό που είδε από τον Ολυμπιακό απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Πολλά γκολ, ωραίο ποδόσφαιρο, μεταγραφή Γιάγια Τουρέ και πάρτι στην κερκίδα.

Πράγματα τα οποία έχει ζήσει πολλές φορές ο λαός του Θρύλου, αλλά παράλληλα έλειψαν πέρσι. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο κόσμος έφευγε από το Καραϊσκάκη και δεν του άρεσε αυτό που έβλεπε. Τώρα όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Είναι ακριβώς το αντίθετο!

Φεύγοντας την Κυριακή το βράδυ από το Καραϊσκάκη άκουγες στις διάφορες παρέες που είχαν δημιουργηθεί ότι είναι πολλές οι δύο εβδομάδες που θα πρέπει να περιμένουν για να δουν ξανά τον Ολυμπιακό! Είναι αυτό το συναίσθημα που πέρσι έλειπε από τον κόσμο αλλά η ομάδα το κέρδισε ξανά με τα όσα προσφέρει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και εκτός αυτού, με τη μεταγραφή του Γιάγια Τουρέ.

Είναι αυτό το συναίσθημα που ξέρεις ότι γουστάρεις για αυτό που βλέπεις και όταν θα κάνεις περίπου 15 ημέρες να το ξαναδείς θα σου λείψει και άντε να αναπληρώσεις το κενό αυτό...

Το σημαντικότερο στοιχείο απ' όλα είναι αυτό το συναίσθημα το οποίο νιώθει ο κόσμος! Το κέρδισε η ομάδα με το σπαθί της και την αξία της. Έπεισε τον κόσμο με την μπάλα και το θέαμα που προσφέρει και είναι ωραίο να ξέρεις ότι πέτυχες τον σκοπό σου από τόσο νωρίς.

Όσα και να γράψουμε όμως για το συναίσθημα αυτό, δεν αλλάζει! Άντε να περιμένεις τώρα δέκα ημέρες για να δεις Θρύλο!!!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ