ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η Daily Mail ζήτησε συγνώμη, αλλά εδώ...

Η Daily Mail ζήτησε συγνώμη, αλλά εδώ...

Μπήκαν τα πράγματα στη σειρά τους με το δημοσίευμα «συγνώμης» της «Daily Mail» προς τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Το αγγλικό Μέσο ζήτησε συγνώμη βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους, από τη στιγμή που κατάλαβαν το λάθος που έκαναν.

Να συγκρίνουμε όμως λίγο τα πράγματα;

Μέσο της Αγγλίας ζήτησε συγνώμη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για ένα δημοσίευμά του. Από την άλλη όμως εδώ στην Ελλάδα που έχουν γράψει τόσα και τόσα και το δικαστήριο τους έχει βγάλει στη... σέντρα τονίζοντας ότι δεν ισχυεί τίποτα από τα όσα ανέφεραν, όχι δεν ζήτησαν συγνώμη αλλά ούτε καν έχουν σκεφτεί να το κάνουν!

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί όλοι λέμε ότι στο εξωτερικό τα πράγματα σε όλα τα επίπεδα είναι καλύτερα απ' ότι στην Ελλάδα. Ένα ακόμη παράδειγμα είναι αυτό με την «Daily Mail» που το επιβεβαιώνει.

Οι άνθρωποι τι έκαναν; Το αυτονόητο. Είχαν λάθος και το διόρθωσαν. Το να διορθώνεις ένα λάθος και να ζητάς συγνώμη δεν σε κάνει αδύναμο, αλλά τουλάχιστον ειλικρινή.

Εδώ όμως το βλέπουν αλλιώς. Κάνουν το λάθος και μετά τα... στραβά μάτια! Ούτε που το συζητούν να προχωρήσουν σε μία ανάλογη κίνηση όπως αυτή των Άγγλων.

Όχι ότι την έχει ανάγκη και κανείς τη συγνώμη τους, απλώς κάνουμε μία σύγκριση αντιμετώπισης πραγμάτων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ