ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν κάνουν, λένε, ενστάσεις, αλλά κλέβουν Κύπελλα!

Δεν κάνουν, λένε, ενστάσεις, αλλά κλέβουν Κύπελλα!

Έβγαλε ανακοίνωση ο Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο και ξεκαθάρισε ότι δεν θα κάνει ένσταση για τον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία, μετά τον αποκλεισμό του στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα στην ανακοίνωσή τους οι «πράσινοι» αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Παρά τη δυνατότητα της να καταθέσει ένσταση, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να πράξει κάτι τέτοιο. Τα ιδεώδη και η ιστορία του συλλόγου μας επιτάσσουν να κερδίζουμε τους αγώνες και τις προκρίσεις στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά».

Φαίνεται όμως πως ξεχνούν στον Παναθηναϊκό ή τέλος πάντων θέλουν να ξεχνούν το παρελθόν τους...

Έχουν... διαγράψει από τη μνήμη τους τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το 1969, όταν ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει το τρόπαιο σε εκείνον τον περίφημο τελικό με το στρίψιμο του κέρματος!

Κάτι το οποίο το προέβλεπε κανονισμός της εποχής εκείνης, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» είχαν διαμαρτυρηθεί πως δεν είδαν ποτέ εκείνο το κέρμα, αφού Δομάζος και διαιτητής είδαν μόνο το κέρμα που... έκατσε και αποφάσισαν πως τροπαιούχος ήταν ο Παναθηναϊκός.

Το περιστατικό αυτό μάλιστα το παραδέχτηκε και ο τότε ποδοσφαιριστής των «πρασίνων», Δομάζος, σε δήλωσή του λέγοντας ότι δεν άφησε ποτέ τον Σιδέρη να δει το κέρμα και πήρε με το έτσι θέλω το Κύπελλο!

Δείτε το παρακάτω βίντεο...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ