ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για την αλλοίωση πρωταθλήματος, κουβέντα...

Για την αλλοίωση πρωταθλήματος, κουβέντα...

Έχουν γράψει πολλά αυτές τις ημέρες και άλλα τόσα έχουν πει από εδώ και από εκεί. Δημοσιογράφοι, φορείς, άνθρωποι σε θεσμικές θέσεις, παράγοντες και άλλοι πολλοί. Κανείς όμως δεν είπε, πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων, πως αυτό που έκανε ο Παναθηναϊκός για ένα... καπρίτσιο, όπως είπε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ήταν ξεκάθαρη αλλοίωση πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός όταν αποφάσισε να μην κατέβει στο ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ ή και όταν αποχώρησε από το ΟΑΚΑ στο ημίχρονο ήταν κάτι μεταξύ των «ερυθρόλευκων» και του Παναθηναϊκού. Με τους «πράσινους» να βγαίνουν κερδισμένοι απ' αυτόν, όσον αφορά τη βαθμολογία.

Κάτι δηλαδή το οποίο δεν επηρέασε καμία άλλη ομάδα του πρωταθλήματος.

Αντιθέτως αυτό που έκανε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ με την Κύμη που δεν κατέβηκε επηρέασε το Λαύριο το οποίο και υποβιβάστηκε. Διότι η Κύμη αγωνιστικά δεν πρόκειται να κέρδιζε τον Παναθηναϊκό, ας είμαστε ρεαλιστές, και θα έπεφτε ενώ θα παρέμενε στην κατηγορία το Λαύριο.

Απλά τα πράγματα...

Η κίνηση του Παναθηναϊκού δημιούργησε αλλοίωση πρωταθλήματος, ενώ ο Ολυμπιακός δεν «πείραξε» καμία άλλη ομάδα με τις κινήσεις του.

Και όμως, κανείς δεν είπε οτιδήποτε για αυτό που έκανε ο Παναθηναϊκός. Ο ΕΣΑΚΕ δεν ανέφερε ποτέ ότι υπήρξε αλλοίωση πρωταθλήματος και γενικότερα οι περισσότεροι ήπιαν το αμίλητο νερό...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ