ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το θέατρο του παραλόγου!

Το θέατρο του παραλόγου!

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός θέλει να καθαρίσει το ελληνικό μπάσκετ και να τελειώνουν επιτέλους τα παρατράγουδα στο άθλημα αυτό. Ένα άθλημα το οποίο το έχουν φτασει στα βράχια οι εμπλεκόμενοι με τις ενέργειές τους και τις προσπάθειές τους να λειτουργούν πάντα υπέρ μίας συγκεκριμένης ομάδας.

Οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, έχουν αποφασίσει να μην κάνουν βήμα πίσω και να φτάσουν το μαχαίρι στο κόκκαλο. Έτσι ώστε να μπορέσουν να καθαρίσουν το μπάσκετ και να μπουν τα πάντα σε μία νέα και καλύτερη βάση.

Είναι πολλά τα περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στο μπάσκετ και στα Διοικητικά Συμβούλια που γίνονται τις τελευταίες ημέρες φαίνονται όλο και περισσότερο. Άλλα λένε οι παράγοντες δημόσια και άλλα μέσα στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Εδώ το Λαύριο υποβιβάστηκε για ένα... καπρίτσιο του Παναθηναϊκού τη μία ημέρα «φώναζε» και την άλλη έλεγε «δεν φταίει ο Παναθηναϊκός».

Τι να λέμε...

Καλά κάνουν οι Αγγελόπουλοι και τραβάνε το θέμα. Να κάτσουν να κάνουν τι; Να βλέπουν συνεχώς το μπάσκετ να διοικείται από έναν συγκεκριμένο ο οποίος εξυπηρετεί συμφέροντα μίας συγκεκριμένης ομάδας;

Θα πρέπει όμως επιτέλους να πάρουν θέση και οι αρμόδιοι και όχι με διαρροές, αλλά με επίσημες τοποθετήσεις για να τελειώνει πλέον αυτή η ιστορία. Να μην κάνουν παιχνιδάκια στις πλάτες και του Ολυμπιακού.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ