ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και τώρα χωρίς "Kick off" στον ΣΚΑΪ τι θα κάνουμε;

Και τώρα χωρίς

Το πρωτάθλημα τελείωσε με την αναμενόμενη κατάληξη και μαζί του φαίνεται πως τελείωσε και η εκπομπή που σάρωνε, κάθε βράδυ Κυριακής, τα νούμερα της τηλεθέασης. Είναι αλήθεια ότι από τις γνωστές ιστοσελίδες διαβάσαμε αρκετές φορές διθυράμβους για ... σπασμένα κοντέρ.

Παρουσίαζαν τα νούμερα όπως ήθελαν και προσπαθούσαν να πείσουν τον κόσμο ότι όλες οι τηλεοράσεις ήταν συντονισμένες στο κανάλι του Νέου Φαλήρου. Δεν υπάρχουν άλλωστε πολλές εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση που κάνουν μαθήματα κανονισμών ποδοσφαίρου ακόμη και στον Βαρούχα. Όταν δεν τους άρεσαν όσα έλεγε ο πρόεδρος των Αθηναίων διαιτητών διάβαζαν αποσπασματικά του κανονισμούς στην προσπάθεια που έκαναν να πείσουν τον κόσμο ότι ευνοείται ο Ολυμπιακός από την διαιτησία.

Ακούσαμε πολλά όλη την χρονιά και όλα σε μία κατεύθυνση. Αδικείται η ΔΕΚΟ του βορρά την στιγμή που έχει επενδύσει εκατομμύρια ο Ιβάν ο ... κωλοτούμπας, αδικείται το «τριφύλλι», αδικείται η ΑΕΚ. Πήρε ο Ολυμπιακός τον τίτλο με 30 βαθμούς διαφορά και ο πρώην πρασινοφρουρός έβλεπε τον Φορτούνη να ... πέφτει εύκολα και διαιτητική εύνοια για τους «ερυθρόλευκους». Μόνο σε έναν αγώνα είδε 50-50 και αυτόν τον διαιτητή τον υπερασπίστηκε ακόμη και όταν ο Βαρούχας είχε δείξει ότι είχε κάνει λάθη.

Ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη σε αυτή την προπαγάνδα, όσο κι αν προσπάθησαν οι συμβουλάτορες του καναλάρχη να τον πείσουν ότι όλα είναι καλώς καμωμένα. Έχουν αρκετές πιθανότητες να τον πείσουν αν αναλογιστεί κανείς ότι τόσα χρόνια υπάρχει στο κανάλι του Νέου Φαλήρου η ... προσχηματική δίκη η οποία έχει ακόμη και μηδενικά ποσοστά τηλεθέασης.

Όμως ακόμη και με αυτά τα δεδομένα αυτή η εκπομπή το βράδυ της Κυριακής ήταν μία λύση για να χαμογελάσουμε λίγο. Και τώρα τι θα γίνουμε χωρίς τους Kick offίτες; Οι άνθρωποι αυτοί ήταν μία κάποια λύση.

Υ.Γ. Ο διευθυντής του ΣΠΟΡ FM χαμογελούσε πολλές φορές στις φωτογραφίες της εκπομπής. Έχει άραγε κάποιο πόστο; Για να πάρει και το ποσοστό που του αναλογεί για την επιτυχία.

Υ.Γ.1. Θα ήθελα να δω πάντως την συγκεκριμένη εκπομπή στα πλέι οφ. Να γελάσουμε κι εμείς με τις αναμετρήσεις της ... συμμαχίας.

Υ.Γ.2. Θα δείξει και εφέτος το κανάλι του Νέου Φαλήρου τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ή δεν θα το αντέξει ξανά ο καναλάρχης να δει από την δική του συχνότητα τον Ολυμπιακό να σηκώνει ακόμη μία κούπα;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ