ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μια ιστορία θα σας πω υποκριτές...

Μια ιστορία θα σας πω υποκριτές...

Τα έφερε έτσι η τύχη που την Κυριακή βρέθηκα στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησα από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα. Για τα αγωνιστικά ας μη μιλήσουμε καλύτερα.

Το μόνο που έχω να πω είναι αυτό που σχολίαζαν και οι ίδιοι οι παίκτες. Δεν γίνεται να μην κερδίζεις ένα ματς στο οποίο έχεις στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο και είσαι επίπεδα πάνω καλύτερος.

Θέλω όμως να αναφέρω ένα άλλο περιστατικό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε σηκώσει τον Κώστα Φορτούνη για ζέσταμα αρκετή ώρα πριν μπει στο γήπεδο ο αρχηγός. Κάποια στιγμή εκεί που έκανε ζέσταμα ο Φορτούνης υπήρξε μία φάση με τον Έλληνα μέσο να σηκώνει το χέρι του για να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή.

Κάτι το οποίο το κάνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο, από τη στιγμή που ζουν το ματς.

Πίσω από τον Φορτούνη ήταν η κερκίδα η υποτιθέμενη οικογενειακή. Εκεί δηλαδή που πέρσι είχε πάει να πανηγυρίσει ο παίκτης και είχε τιμωρηθεί για κάτι που είχε πει πάνω στον πανηγυρισμό του.

Είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική γιατί είχαν υπάρξει κάποιοι ευαίσθητοι οι οποίοι έλεγαν πως ο Φορτούνης εκεί που πανηγύρισε και έβρισε ήταν μικρά παιδιά γιατί ήταν η οικογενειακή κερκίδα.

Όταν είχε πει ο Ολυμπιακός πως από εκείνο το σημείο έβριζαν τη μάνα του παίκτη όλη την ώρα στον αγώνα, από πλευράς ΑΕΚ έλεγαν «αποκλείεται»...

Την Κυριακή, λοιπόν, μετά από την κίνηση του Φορτούνη να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή όλη αυτή η... οικογενειακή κερκίδα έβριζε συνεχώς με συνθήματα τη μητέρα του Φορτούνη.

Οι ευαίσθητοι όμως είχαν κλείσει τα αυτιά τους εκείνη την ώρα.

Δεν υπήρχαν ούτε μικρά παιδιά ούτε τίποτα... Ίσως αυτοί που έβριζαν να ήταν πατεράδες, αλλά αυτό δεν κάνει την κερκίδα οικογενειακή.

Υποκριτές...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ