ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γελάει ο κόσμος, νομίζουν ότι βρήκαν άλλοθι

Γελάει ο κόσμος, νομίζουν ότι βρήκαν άλλοθι

Πραγματικά προκαλούν γέλιο οι αντιδράσεις τους στον ΠΑΟΚ και το πως προσπαθούν να περάσουν το θέμα της τιμωρίας τους για την πολυιδιοκτησία με την Ξάνθη.

Αποδείχθηκε το θέμα αυτό, για αυτό άλλωστε και τιμωρήθηκε από τη Super League, ενώ και η εισήγηση της ΕΕΑ ήταν υποβιβασμός των ομάδων. Το ξεκαθαρίζουμε αυτό, ότι από τη στιγμή που ανακοίνωσαν τιμωρία αναγνώρισαν την ύπαρξη της πολυιδιοκτησίας!

Τώρα επειδή βγήκε η ποινή της αφαίρεσης βαθμών αρχίζουν να «μοιράζουν» δεξιά και αριστερά ότι τελείωσε το πρωτάθλη και θα το κατακτήσει ο Ολυμπιακός.

Αυτό δηλαδή περίμεναν για να καταλάβουν ότι ο Ολυμπιακός κατακτά το πρωτάθλημα. Την αφαίρεση βαθμών για την παρανομία τους.

Όχι ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και τους έκλεισε το σπίτι μέσα στην Τούμπα με τη νίκη που πήρε πριν δύο εβδομάδες.

Γελάει ο κόσμος μαζί τους με τον τρόπο που προσπαθούν να διαχειριστούν επικοινωνιακά την απώλεια του πρωταθλήματος και πως θέλουν να βρουν άλλοθι για να δικαιολογήσουν στον κόσμο τους ότι χάνουν τον τίτλο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ