ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φέρτε πίσω ρε χάρτινοι το πρωτάθλημα!

Φέρτε πίσω ρε χάρτινοι το πρωτάθλημα!

Λέει ο Γιώργος Σαββίδης τα δικά του στα social media και γράφει δεξιά και αριστερά για... χάρτινα πρωταθλήματα. Δεν μιλάει όμως για το ένα πρωτάθλημα που πήραν μετά από περίπου 40 χρόνια.

Το οποίο έχει πάρει ο ΠΑΟΚ με τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με διαιτησίες 100-0 δικές τους. Με ματς που πέρασαν έτσι...

Αλλά και όπως αποδεικνύεται πλέον και επίσημα και με αποφάσεις από τα αρμόδια όργανα, με ομάδα που συμμετέχει στο ίδιο πρωτάθλημα και έχει μετοχική σχέση ο ΠΑΟΚ με αυτήν.

Με την Ξάνθη ντε...

Το θέμα της πολυιδιοκτησίας το οποίο έχουν αναγνωρίσει όλα τα αρμόδια όργανα, υπάρχει από το 2018. Τη σεζόν δηλαδή που ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.

Η Ξάνθη ήταν στο πρωτάθλημα αυτό, αγωνιζόταν κανονικά και απ' όσο ξέρουμε τουλάχιστον οι κανονισμοί είναι για να εφαρμόζονται. Και έπαιζαν στο ίδιο πρωτάθλημα ομάδες με σχέση στο ιδιοκτησιακό τους καθεστώς.

Είναι έτσι ή όχι;

Οπότε για πες μας Γιώργο Σαββίδη, πότε θα μας φέρεις πίσω το πρωτάθλημα που έκλεψε πέρσι ο ΠΑΟΚ; Γιατί αυτό είναι χάρτινο πρωτάθλημα.

Υπάρχουν στοιχεία, υπάρχουν αποφάσεις από τα αρμόδια όργανα πως ο ΠΑΟΚ αλλά και η Ξάνθη είναι παράνομες ομάδες. Διότι έχουν μεταξύ τους σχέση.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ