ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αγνοούν την UEFA, λογικό, έχουν απαγορευτικό στην Ευρώπη

Αγνοούν την UEFA, λογικό, έχουν απαγορευτικό στην Ευρώπη

Πρωτοσέλιδα φτιάχνουν, δικηγόροι βγαίνουν και δηλώνουν διάφορα, γράφουν οι ίδιοι στα social media, δίνουν γραμμή σε δημοσιογράφους, γενικότερα προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα δικό τους κλίμα. Όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα έχει ξεκινήσει και κάνει εδώ και λίγο καιρό το «κίνημα της παύλας».

Αυτοί οι οποίοι επιμένουν με νύχια και με δόντια να βάλουν ένα τέλος στο πρωτάθλημα και να μη βγάλουν πρωταθλητή και γενικότερα να μην επικυρωθεί καμία βαθμολογία.

Δηλαδή να μην σταλούν και στην UEFA ομάδες που βγαίνουν στην Ευρώπη. Παρά την προειδοποίηση της UEFA που τόνιζε πως αν δεν ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα και δεν επικυρωθούν οι βαθμολογίες, τότε θα μπορεί να εξετάσει σοβαρά και τον αποκλεισμό των χωρών από την Ευρώπη.

Και τις τελευταίες ημέρες στην κοινή γραμμή του «κινήματος της παύλας», έχει προστεθεί και ο Παναθηναϊκός.

Η αλήθεια όμως να λέγεται παιδιά, δεν προκαλεί καμία απολύτως εντύπωση ούτε η στάση του ΠΑΟΚ ούτε αυτή του Παναθηναϊκού. Από τη στιγμή που μιλάμε για ομάδες οι οποίες έτσι και αλλιώς δεν παίζουν στην Ευρώπη.

Από τη μία ο ΠΑΟΚ κάθε φορά που βγαίνει εκτός Ελλάδας κάτι παθαίνει και «λυγίζει» και από την άλλη ο Παναθηναϊκός έχει ακόμη τιμωρία από την UEFA.

Έτσι για να ξέρουμε και τι λέμε δηλαδή.

Δεν τις νοιάζει τις ομάδες αν θα μαζέψει βαθμούς η Ελλάδα. Δεν τις νοιάζει τις ομάδες αυτές ότι μέχρι και ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει φτάσει πλέον σε σημείο να δίνει προκριματικά για να μπει στους ομίλους του Champions League. Ενώ κάποτε έμπαινε απευθείας.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ