ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αντί να πουν και «ευχαριστώ»...

Αντί να πουν και «ευχαριστώ»...

Επειδή διαβάζουμε πολλά τώρα αυτές τις ημέρες και επειδή τέτοιες μέρες που είναι μην φτάσουμε στην τρέλα, ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα...

Κάθονται και γράφουν όσοι ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ, αλλά και επίσημα η ίδια η ομάδα, μιλούν για την Κυβέρνηση και τις αποφάσεις που παίρνουν στην Ελλάδα για την ομάδα τους.

Θα πρέπει κάποιος να τους εξηγήσει ότι αν δεν ήταν η Ελλάδα και η συγκεκριμένη Κυβέρνηση, τώρα θα μιλούσαμε για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και όχι για αφαίρεση βαθμών και -7.

Ο ΠΑΟΚ θα έπαιζε στη Super League 2 στην καλύτερη και θα «φώναζαν» για τον υποβιβασμό τους. Αυτή η Κυβέρνηση άλλαξε τους νόμους της Ελλάδας και επιπλέον της UEFA οι οποίοι ανέφεραν πριν υποβιβασμό των ομάδων σε περίπτωση που υπήρχαν αποδείξεις για πολυιδιοκτησία.

Όλα τα αρμόδια όργανα ανανγώρισαν την πολυιδιοκτησία, οπότε θα έπρεπε να υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Αυτή είναι η αλήθεια είτε τους αρέσει, είτε όχι.

Αλλά αυτή η Κυβέρνηση με τροπολογία που πέρασε έσωσε τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, οι οποίοι τιμωρήθηκαν μόνο με αφαίρεση βαθμών.

Οπότε αφήσε την Ελλάδα και την Κυβέρνηση γιατί αυτοί σας έσωσαν.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ