ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Καταλάβατε τι έγινε μέσα σε μία ημέρα;

Καταλάβατε τι έγινε μέσα σε μία ημέρα;

Η Δευτέρα του Πάσχα είναι μία ημέρα η οποία σίγουρα θα μείνει στην ιστορία του Ολυμπιακού για τους δικούς της λόγους.

Σε μία περίοδο που δεν έχουμε καθόλου αγωνιστική δράση σε κανένα άθλημα, εξαιτίας του κορονοϊού, το όνομα του Ολυμπιακού ακούστηκε και πάλι σε όλο τον κόσμο!

Γιατί μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να το καταφέρει αυτό το πράγμα και μόνο αυτός ο σύλλογος έχει καταφέρει να απλώσει τα δίχτυα του σε όλο τον αθλητικό πλανήτη.

Τη Δευτέρα του Πάσχα, λοιπόν, 20 Απριλίου, βγήκε στον «αέρα» το ντοκιμαντέρ του Μάικλ Τζόρνταν «The Last Dance». Στο πρώτο κιόλας επεισόδιο του ντοκιμαντέρ συμμετέχει και ο Ολυμπιακός!

Δείχνοντας σκηνές από τον ιστορικό αγώνα του Θρύλου απέναντι στους θρυλικούς Σικαγο Μπουλς των Μάικλ Τζόρνταν, Σκότι Πίπεν και άλλων όπως του προπονητή Φιλ Τζάκσον.

Τότε που ο Ολυμπιακός ως πρωταθλητής Ευρώπης αντιμετώπισε τους πρωταθλητές του ΝΒΑ στον τελικό του φιλικού τουρνουά «Mcdonald's», που είχε γίνει στη Γαλλία και συγκεκριμένα το Παρίσι.

Εκτός από την παρουσία του Θρύλου στο ντοκιμαντέρ του «μύθου» του μπάσκετ Μάικλ Τζόρνταν, ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε την ίδια ημέρα και από τον «μύθο» του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα!

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ ευχήθηκε στον Ριβάλντο από την κοινή τους παρουσία στο Καραϊσκάκη σε φιέστα πρωταθλήματος του Θρύλου!

Πρωταγωνιστής ο Ολυμπιακός σε δύο ιστορίες δύο εκ των κορυφαίων του αθλητισμού παγκοσμίως!

Αυτό έγινε τη Δευτέρα του Πάσχα...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ